Kiderult a kapcsolatunk vegen, hogy babat varok.. Nagyon rossz kapcsolat volt lelki bantalmazas stb. Ugy dontottem nem tartom meg ilyen embernek. akinek a parja ilyen erzelem mentes ember volt meg ebben a helyzetben is?
Aztan leesett, hogy egy lelektelen ember o szivtelen..
Az sem hatotta meg mikor elmondtam h babat varok, az sem hogy nem fejlodik rendesen az ultrahang szerint.jelenleg nem tudom mi a helyzet a picurral nem lattul egy ideje.
Meghoztam nagy nehezen ezt a dontest.
Es rettegek barmilyen modon kerul sor a mutetre ha elhalt ha el, de o ennyit mondott ea hogy csak sajnaltatom magam.
Ugye ezek utan jol dontottem?
( nincs mellettem semmiben, soha nem is volt semmiben ha baj volt akkor kihatralt belole sosem segitett nem nyujtott tamaszt.. Es en sajnaltatom magam mert rettegek a mutettol)
2 hete azt mondta csak a baba miatt keres engem:)
Mert hogy en szar baratno voltam mindig.. Aztan ugy volt hogy megtartjuk, kiderult o mar massal akart randizni le is beszelte valami fiatal lannyal.. Aztan utolag derult ki ez is sajnos.
Akkor azt mondta o nem bocsatja meg ha elvetetem de mara mar odaig fajult a dolog hogy bant ugyanugy lelkileg engem.
Es nem erti meg hogy nekem kell odafekudnom a mutoasztalra es az en lelkemre nyom belyeget nekem kell elszamolnom a lelkiismeretemmel.
Igazabol en eldontottem hogy nem tartom meg,( mondjuk nem is ugy fejlodik ahogy kellene illetve amikor lattuk, de neha azert megszolalt a lelkiismeretem)nem is tudnam egyébként, nem szeretnem hogy egy ilyen ember az eletemben legyen.. Barmennyire is az en verem a picike meg is csak o az apukaja csak az bant hogy ennyire nem. Hatja meg semmi csak o szerinte en sajnaltatom magam ez miatt a szituacio miatt. Jol irod utolso igazi verbeli pszichopata egyebkent..
Én is egy pszichopatától szültem gyereket. Elváltam, egyedül neveltem.
Persze sorra jöttek elő a gyerekben az apja tulajdonságai. Gyakran kihoz a sodromból és kiborít, mikor az apját látom benne. A gyereket szeretem, de gyűlölöm benne az apját.
Mivel van közös gyerek, esélyem sincs az exemtől megszabadulni. Örökké púp lesz a hátamon.
Ráadásul a gyereket is féltem tőle, de a gyámügy csak az apát védi.
A gyerek pedig nem képes sem érzelmekre, sem kötődésre, empátiára. Ellenben élvezettel rontja el más hangulatát, kegyetlen, tiszteletlen és gonosz. Tényleg gonosz.
Ő nem becsúszott baba. Én akartam. Én szültem meg a sátán gyermekét. Most már cipelem a keresztem...
Wow 8-as. Rég láttam ezen az oldalon ilyen nyers de őszinte vallomást.
Igen sokan felelőtlenül szexelnek olyan férfiakkal akiket nem akarnának felismerni a leendő gyerekükben... Mert a nők fejében az van hogy az az én gyerekem... Pedig csak félig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!