Van arra lehetőség, h. táborok esetén NE csak szünetekben jöjjenek alsó tagozatos iskolások és kísérőik természetbeli (természettel kapcsolatos ismereteket szórakoztató módon átadó) táborokba, hanem néha (HA NEM IS minden iskolánál) tanév közben is?
Nyilván ez szinte extrémitás, mi hárman is jól tudjuk ezt, azonban ha lenne rá akár csupán nüansznyi lehetőség, h. egy-egy hétre ezen iskolások és kísérőik el tudjanak jönni (magyarul a tábor máskor is tudjon nebulókat fogadni, ne csak iskolai szünetekben), ha valami kisebb, vagy nagyobb lehetőség van erre, azt szeretnénk tőletek megtudni. Minden apró ötletet, netalán már működő, bevett gyakorlatot örömmel fogadunk!
(Csupán kiemelések kívántak volna a fenti nagybetűs részek lenni.)
Éppen ezért írtam tizenhatos, hogy: "HA NEM IS minden iskolánál".
Aki/amelyik nem, hát nem, majd akkor másik iskola és más kísérők! 😉 Nincs probléma.
"Amúgy szerintem... 😃 Te magadra vettél olyat, amit nem neked írtam! De ha meg nem a te inged miért veszed másét magadra? 😃"
Csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy nekem is az volt az élményem első olvasatra, ami másnak is, vagyis hogy zavarosan fogalmazol.
16
Bármilyen hihetetlen az egyik tanárnő ötlete volt az erdei iskola, és örömmel intézte, mikor rábolíntottunk. Most is vittek két osztályt. Úgy látom itt szívesen mennek, pályáznak amire lehet, erasmus programban voltak itt külföldi diákok, innen is mentek cserébe szintén tanárokkal, idén is mennek.
Talán egyedül a "(ha nem is minden iskolánál)" zárójeles szöveg az, ami - többedik olvasatra - állhatott volna a mondat végén is nyugodtan.
De például az az előtt álló zárójeles szöveg nagyon is oda kívánkozik, ahol most is jól láthatóan áll! Azzal nincs gond, mivel megfelelő helyen van.
Ezt, vagyis a "(ha nem is minden iskolánál)"-t leszámítva szerintünk minden rendben van.
Megoldhato lenne ha el is vinnék a kicsit!
Mindenféle plusz program hétkoznap du 14 vagy 15 től van fél 6 ig kb.
Én csak 16:40 re érek a sulihoz a gyerekért, soha nem tudom semmire beíratni így. Nem tudom elhozni du 2 től vagy 3 tól. A tanárok nem kísérik át a program/szakkör helyszínére a suliból őket.
Sőt senki nem jelentkezik soha ilyenekre pedig az igazgató állandóan nyomja ezekről a foglalkoztatásokról a tájékoztatásokat.
"Úgy látom itt szívesen mennek, pályáznak amire lehet, erasmus programban voltak itt külföldi diákok, innen is mentek cserébe szintén tanárokkal, idén is mennek."
Ha akarnak, csak menjenek! De ne legyen elvárás a tanároktól, hogy mind menjenek!
Van!
Évtizedek óta működik tanév közben az 1 hetes ERDEI ISKOLA.
Ilyenkor összevont környezet/ földrajz/biológia/testnevelés órákat számítanak be a tanmenetben és a naplóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!