Szerintetek van még arra lehetőség,hogy az első osztaly elött allo fiamat megse a valasztott suliba vigyem?
Van, hogyne!
Én augusztus 26-án döntöttem el, hova megy.
Felkeresed azt a sulit, ahova vinni szeretnéd, ha náluk van hely és fel is tudják venni, adnak egy fogadónyilatkozatot. Azzal bebattyogsz abba a suliba, ahova beirattad és a többi papírozást egymás között elintézik.
Tervek szerint 1 osztály indult volna, így nem voltak különleges kéréseink. Aztán szülőin kiderült, hogy 2 az az 1 és a gyerekem 7 kispajtásával jött együtt oviból ezek közül a 6 barátját másik osztályba tették, csak 1 kislányt meg őt külön. Nem értettem, szóvá tettem. Mondták, mindent megoldanak, a szülő kérése és a gyerek az első.
Hát nem. A következő hetekben kértem hivatalosan, kértem szépen, könyörögtem, zokogtam... a gyerekem meg közben belebetegedett a dologba, hogy nem lehet majd a barátaival egy osztályban. Szóval a többedszeri (nem túl barátságos) elutasításra fogtam magam és átvonultam a város egyik legjobb (köz)alapítványi iskolájába, hogy az igazgatóval szeretnék beszélni. Tárt karokkal fogadtak, menjünk be, ismerkedjünk, nyugodtan gondolkozzak, bárhogy is döntök, szeptemberig fenntartanak +1 helyet...
Szóval minden a váltás mellett szólt.
És a mai napig nem tudom, hogy végül miért nem.
Nem bánom, mert a létező legjobban jöttünk ki a dologból. A gyerekem végül kapott egy második anyukát én pedig egy nagyon jó barátot.
Szóval még azt hozzátenném mindezek után, hogy egyáltalán nem az iskola számít. Ha a tanítónéni jó, akkor bármit kompenzál.
Nálunk volt mit. Meg is tette. Többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!