Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyi idő feldolgozni a válást annak, akit 25 év után hagyott el az első szerelme?
Figyelt kérdés
A kapcsolatból lett 2 gyerek is.2021. febr. 26. 12:18
1/8 anonim válasza:
Hát, az akár egész hátralevő életben tarthat.
Alkattól függ, de minimum 3-5 év.
2/8 anonim válasza:
Egyenfuggo. Annak sikerul gyorsabban, aki visszatalal a kapcsolatot megelozo eletehez, majd megkeresi az aktualis helyzetehez passzolo uj celokat, amit egyedul old meg. Ha ez mukodik, akkor utana mar ismet egesz emberkent kesz az uj kapcsolatra.
3/8 anonim válasza:
Huu ez nagyon durva lehet. Szegénykém.
4/8 anonim válasza:
Az már akkor rég nem volt szerelem egyik részről se.
5/8 anonim válasza:
Ha már gyászoltad a kapcsolatot miközben még együtt voltatok és láttad, hogy nem megy akkor viszonylag gyorsabban. Én már úgy szálltam ki a 10 éves házasságomból, hogy bőven tudtam, hogy már nem megy, már ment is félre de megbocsátottam. Így amikor kiderült, hogy megint félre ment akkor már csak a nagy kő esett le a szívemről, hogy már nem kell próbálkoznom a kapcsolatunk megmentéséért.
7/8 anonim válasza:
Szüleim 20 év után váltak el. Előtte 3 évig együtt voltak. Elég nehéz volt, főleg szegény édesanyámnak. Még most is eléggé megviseli. Apám ráadásul sokáig elhúzta az egészet (azt mondta, hogy már beadta a válópert, aztán rá 2 hónapra kiderült, hogy még mindig nem), és sok más egyéb dolgot is csinált, ami nem könnyítette meg a helyzetet. Egy ilyen nagyon megviseli az embert. Láttam, tapasztaltam, nem egy könnyű dolog :( Szurkolok, hogy hamar túl legyél rajta. Remélem te azért majd egy kicsit könnyebben átvészeled, mint édesanyám.
8/8 anonim válasza:
Biztos már volt előjele annak, h a másik menni akar.
Gondolom a gyerekek már felnőttek.
Itt az ideje, h Te is új életet kezdj!
Persze gyászold meg, de ne fordulj be.
Barátnőmêk 20 êv után váltak, egy év után talált kapcsolatot, bár nem költöztek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!