Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy szakított velem az első szerelmem?
bizonyos szemszögből már elindultál a feldolgozás útján..
"első szerelmem".. ez azt feltételezi, hogy lesz második is;)
amúgy éld tovább az életed aktívan és ha elég inger ér, magától begyógyul
Most le fogsz pontozni, de próbálj hinni nekem.
7 hónap nagyon rövid idő!!! Én ennyit voltam az első barátommal, azóta a másodikkal 4 éve vagyok együtt, és egy semminek tűnik az a régi.
Szerencsére nagyon fiatal vagy, még időben vége lett, ha lehet ilyet mondani.
Arccal előre! Élj, tanulj, tűzz ki célokat, nagyon sok szép dolog van még előtted!
22/N
ez viszont már gyökérség
tapasztalatból tudom, a legnehezebb azt feldolgozni amit nem értesz... ennél még az is jobb lenne ha azt mondaná, hogy "ronda vagy, hagyj békén":D
de mondd meg neki, hogy ha szeret, akkor folytassátok... ha meg azt mondja nem lehet, kérdezz rá miért nem... ha valami filmbe illő "mert nem ez a sorsunk" vagy hasonlót mond, ismételd el neki az első soromban írtakat (gyökér:D)
Könnyen.Vésd jól a fejedbe azt,hogy így legalább egy csomó mindenkit megismerhetsz és majd olyan barátod lesz,aki tényleg szeret téged.Mert ő nem szeretett,kár emészd magad miatta.
Menj bulizni,ismerkedni és fel a fejjel.Ha a pozitív oldalát nézed,nagyon hamar túl leszel rajta.
Tapasztalatból mondom,úgy,hogy engem 2 év után hagyott ott.
Ne keresd... ne alázd már meg magad...
Vedd úgy, hogy nem ő volt az igazi, ezért nem kár érte... csak az idődet pazarolta volna...
Járj el a barátaiddal, tanulj, olvass, ha van hobbid foglalkozz azzal, ismerkedj, randizz:)
Nekem beváltak ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!