Szerintetek ha egy iskolában van választási lehetőség, akkor hagyományos délelőtti órás és délutáni napközis, vagy iskolaotthonos osztályba íratnád?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ha a tanító nénik mindkettőben látásra ugyanolyan szimpatikusak lennének.márc. 18. 14:11
1/19 anonim válasza:
Iskolaotthonos. Jobb a gyereknek ha el vannak osztva napkozben a tanórák
3/19 anonim válasza:
Amelyiket a gyerek akarná. Én szerintem meghaltam volna a suliban, ha minden nap 4-ig ott kellet volna üljek. Főleg ha mág valami olyan óra is lett volna akkor, ahol nem lett volna elég csak vegetálni.
4/19 anonim válasza:
3
Jó ideje kötelező 4ig az iskola minden gyereknek.
5/19 anonim válasza:
Iskolaotthonos.
Ott jellemzően a saját tanárai vannak vele délután is, míg a napközisben egy plusz napközis tanár, aki nem tanítja.
"Amelyiket a gyerek akarná."
Nem sok beleszólása lehet. Így se, úgy se mehet haza egyedül napközben, csak délután a szülővel.
6/19 anonim válasza:
3, aztán szerinted honnan tudná a hat éves gyerek, hogy neki mi lesz jó, meg melyik mivel jár???
7/19 anonim válasza:
4
Akkor lehet meggondolom a magyarországra költözést. Köszi, hogy szóltál. Egy kisgyereket annyid dolgoztatni (igen, az iskola neki munka), mint egy felnőttet, kész kínzás. Ráadásul mikor tanulnak azok a gyerekek? Mert biztos nem a suliban 25 másik között...
8/19 anonim válasza:
7!
Nem tudom hol élsz, de nagyon sok országban van 4ig tanitas, ráadásul rendes 60 perces órákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!