Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van arra lehetőség, h. táborok...

Van arra lehetőség, h. táborok esetén NE csak szünetekben jöjjenek alsó tagozatos iskolások és kísérőik természetbeli (természettel kapcsolatos ismereteket szórakoztató módon átadó) táborokba, hanem néha (HA NEM IS minden iskolánál) tanév közben is?

Figyelt kérdés

Nyilván ez szinte extrémitás, mi hárman is jól tudjuk ezt, azonban ha lenne rá akár csupán nüansznyi lehetőség, h. egy-egy hétre ezen iskolások és kísérőik el tudjanak jönni (magyarul a tábor máskor is tudjon nebulókat fogadni, ne csak iskolai szünetekben), ha valami kisebb, vagy nagyobb lehetőség van erre, azt szeretnénk tőletek megtudni. Minden apró ötletet, netalán már működő, bevett gyakorlatot örömmel fogadunk!

(Csupán kiemelések kívántak volna a fenti nagybetűs részek lenni.)

okt. 12. 19:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Mikor én voltam általános iskolás (több mint 20 éve), nem egyhetes, de három napos osztálykirándulások voltak erdei iskolába, évközben. De csak 1-1 osztálynak, és 1 alkalommal. Azt hiszem, a mindenkori 8. osztályosokat szokták vinni leginkább.
okt. 12. 22:08
 12/33 anonim ***** válasza:
37%

"Semmi baj nincs a fogalmazásmódommal"

Dehogynem!...

"mindenki értette csak egyedül te nem"

Ezt honnan veszed?

okt. 13. 09:41
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskola és gimnáziumban tanítok. Nálunk az 5-8 évfolyamot elviszik erdei iskolába a magyar, matek és a töri írásbeli érettségi napján 2025 május elején. A bevállalósabb osztályfőnökök 5 napra is viszik az érettségi első hetében a diákokat.

A gimnazistáknak nálunk van terepgyakorlat májusban 3 nap (legutóbb Bugacon voltunk).

Ha e-mailben küldözgetsz az iskoláknak tanév közbeni táborozási lehetőséget akkor talán szerencséd lesz.

okt. 13. 11:24
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Lanyomék előző évben 4 nap erdei iskolában voltak ősszel, tavasszal neg 5 nap Románia, sima körzeti általános iskola, simán tudnak menni, ha a tanárokban van hajlandóság.
okt. 13. 11:55
 15/33 anonim ***** válasza:
79%
Igazából a táborok nem azért vannak, mert a szülők nem tudják megoldani, hogy hétvégenként kiránduljanak vagy ilyesmi (ha érdekli a szülőket egyáltalán), hanem azért mert tanszünetben egyre több embernek probléma az, hogy hova tegye a gyerekét, mert nincs elég szabadság. Egy szükséges drága dolog. És mondhatjuk, hogy szükséges rossz is, mert alapvetően az lenne a legjobb, ha a családoknak lenne lehetősége együtt kirándulni, utazni, programozni, akkor többen összefogva, több család együtt kiruccanva, hogy nagyobb gyerektársaság is legyen. De a munkahelyek miatt ez kb. kivitelezhetetlen. Szóval nincs abban semmi érdekes, hogy senki se kíváncsi a táborokra évközben csak nyáron.
okt. 13. 12:38
 16/33 anonim ***** válasza:
39%

"ha a tanárokban van hajlandóság"

Csak hát mitől lenne?... Nyilván szívesebben töltik az éjszakáikat nyugodtan, alvással, pihenéssel, nem egy sereg gyerekre felügyelve még akkor is, miután egész nap is ugyanezt csinálták - ráadásul 3-4-5 napon át... És az ő gyerekeikkel, családjukkal közben mi lesz?...

okt. 13. 14:03
 17/33 A kérdező kommentje:
Ne égesd már magad tizenketteske. Mindenki átlát rajtad! 😀
okt. 13. 16:54
 18/33 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem... 😃 Te magadra vettél olyat, amit nem neked írtam! De ha meg nem a te inged miért veszed másét magadra? 😃

Az első kettőnek címeztem azt amit megérdemeltek, de közben az egyiket kitörölték - érthetően.

Te már hármas voltál. Azt hittem rólad, hogy egyike vagy az első kettőnek, azért írtam előbb azt amit - ami értelemszerűen nem neked ment, hanem az alaptalanul kötekedni próbálkozó trolloknak. Nyugalom! 🙂

okt. 13. 16:59
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszi tizenhármas! Megfontoljuk!
okt. 13. 17:01
 20/33 A kérdező kommentje:
Tizennégyes! Köszönöm! Szólok is a másik kettőnek, örülni fognak ők is!
okt. 13. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!