A te gyereked levetkőzne az egész osztály előtt a tanár "parancsára"?
Én tényleg nem értem, hogyan lehetséges ez. Az én gyerekeim simán azt mondanák, hogy nem. Illetve, azt sem értem, hogy hogyan nem derült ki...
Egy gyerek sem beszélt arról otthon, hogy ez történt az osztályban (ha nem is érintettek, de akik nézték)?
Mieink még azt is elmesélik, ha a tanító néni megdicsért valakit.
Tényleg teljesen értetlenül állok az egész előtt.
Én pont erre gondoltam, amire a kérdező, hogy én is értetlenül állok a dolog előtt, hogy hogy lehet, hogy ez ment évekig, és a gyerekek nem mesélték el otthon? Az enyémek teljesen biztos, hogy elmesélték volna. Én fel is hoztam az iskolánkban, a többi szülő meg az ofő is elkezdték mondani, hogy de hány ilyen van, és a gyerekek nem mernek szólni!
Nem tudom. Az enyémek mindent elmesélnek. Persze én szoktam újdonságokat mondani az ofőnek, amiről még ő sem tudott.
Azt is elképesztőnek tartom, hogyha ez igaz, hogy az iskola vezetése tudott róla, és nem tettek semmit. Mert azt elképzelhetőnek tartom, hogy minden tanári karban van egy-két beteg állat. De a vezetőnek meg az lett volna a dolga, hogy ezt megállítsa! Én az igazgatót is eltiltanám mindenféle iskolától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!