Hogyan alakult a gyereked/gyerekeid 2023/2024-es tanéve?
Összességében teljesen jó év volt.
Eredmények: megyei anyanyelvi verseny 3. hely, iskolai matekverseny 1. hely. A bizonyítványa kitűnő lesz, egész évben csak két 4-est kapott, technikából. Már második éve judozik, nagyon sokat fejlődött, dicséri az edzője is. 2x1 hetet hiányzott csak, ez is meglepett, azért többre számítottam. Másodikos kisfiú, most tölti a héten a 8 évet.
A tanárai aranyosak és szakmailag is rendben vannak. Igazából nem is nagyon tudok negatívumokat mondani, maximum azt, hogy még mindig baromi szétszórt, a fejét is elhagyná, ha nem lenne odanőve. Azért lassan de biztosan ez is javul.
Hoppá, most látom, hogy elküldte. Nem akartam. Mindegy.
Évlözbeni meghívásos matek-fizika táborokon vett részt vagy négyen. Én tök büszke vagyok rá.
Felsőseimnek folytatódott a kamaszodással járó MINDEN. Társas kapcsolataik rendben, de a figyelmük sokat elkalandozott, valahogy kevésbé motiváltak most, az ő eszükhöz képest rosszabb lesz a bizonyítvány. Ötösök, négyesek, de egy-egy hármas is. Sajnos ez engem jobban bánt, mint őket.
Negyedikesem meg fordítva. Szorgalmas, de sokszor meggyűlt a baja az osztálytársaival. Nehéz, agresszív gyerekek, kiégett, idős tanító. Annak örülök, hogy a fiam mindent elmond, nem szorong, és így meg tudtuk mindig suli után beszélni, hogy mikor mi történt, mi volt az ő része, stb.
Meg annak is örülök, hogy bejött nekik az ősszel választott sport, boxra járnak heti háromszor egy olyan edzőhöz, aki miatt nem tudok eléggé hálás lenni, hogy milyen egészséges utat mutat nekik, mentálisan is. Ilyen példák kellenek a gyerekeknek, mint ő, szóval nagyon jól kifogtuk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!