Mit éreznek azok a kedves szülők, aki kierőszakolták, hogy hosszabbítsák meg a tanévet, mikor ebben a hőségben kínlódnak a szegény gyerekeik az iskolában?
Figyelt kérdés
Mit nyertek vele? A tanárokkal akartak kitolni, de a gyerekeikkel sikerült. Állandóan Németországgal példálóznak, de az nem jut el a tudatukig, hogy ott teljesen más klíma van. A tanítási napok száma ugyanannyi maradt, tehát ugyanannyi napra kell megoldaniuk a gyerekek felügyeletét.jún. 18. 11:42
21/24 anonim válasza:
Nem június 15, hanem 21. Péntek az utolsó tanítási nap.
22/24 anonim válasza:
Amíg itt emberek vitáznak rajta a sulinak lassan vége és a gyerekek egy perc alatt elfelejtik hogy egy héttel tovább tartott :))
23/24 anonim válasza:
Az hagyján, hogy július 21. a vége, de évzáróra meg vissza kell menni 28-án, sőt, van olyan iskola, ahová július 1-jén. Jó, hogy nem a nyári szünet közepén rángatnak már be. Egyszerűen fel nem fogom, miért nem lehet a gyerekekkel letudni ezt az utolsó tanítási napon, minek kell emiatt visszarángatni őket még egy héttel később, mikor már táboroznak/nagyszülőznek/nyaralnak vagy épp elvannak otthon a szabin lévő szülővel. Pláne miért kell ebből is családi programot csinálni és a szülőket is odarángatni emiatt is.
24/24 anonim válasza:
Utolsó, ezt én sem értem, évzárókor a gyerekem már az országban sem volt. De nem problémáztak, 5 perc alatt elhoztam a bizonyítványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!