Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek túlságosan megráztam a...

Félek túlságosan megráztam a hasam. Ettől lehet baja szegény babának? 18 hkm

Figyelt kérdés

Már érzem 1,5 hete a magzatmozgást, eddig minden nap többször éreztem, 2 napja nem érzem ezt, csak ilyen fura bélmozgáshoz hasonló valamit. (Szívhangjára tegnap ráhallgattam). Ma lefeküdtem, de nem éreztem semmit, ezért ahogyan láttam már NST-n vagy dokinál a hasam alján (amin vastagabb a zsírréteg) ráztam a két kezemmel pár másodpercig, majd a hasam egyik végén olyan érzést éreztem, mint egy erős szívverés kb 1 percig, aztán mintha enyhén mozgolódott volna szegénykém. Tudom, hogy sok mindent elnyel a magzatvíz, de akkor is bánt, hogy így megráztam szegényt.😔

Szerintetek ha ráijesztettem lehet baja a szívének tőle vagy esetleg ha szétráztam, akkor az agyának? Nyilván rázkódik akkor is ha pl megyek, de más, mint amikor direktbe a hasam rázom.

2023. okt. 7. 15:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis :D

Mekkora butaságot írtál már....

Nekem pl nem mozgott a baba nst-n mert aludt na ott aztán volt rázkódás :D

2023. okt. 7. 15:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Nem tudod úgy megrázni.
2023. okt. 7. 15:54
 3/19 A kérdező kommentje:
Remélem, mert kb vagy 8 másodpercig rázhattam ide-oda, aztán meg jött egy 1 perces pulzáló érzés a hasam egyik oldaláról.😕 Direkt nem akartam a szívhangfigyelővel piszkálni szegényt, mert azt nem szeretik a babák, a rázás kíméletesebbnek tűnt, mert eddig sosem reagált rá, biztos enyhébben vagy kevesebb ideig csináltam.
2023. okt. 7. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen nem értem, miért akarod egyáltalán megrázni szegény gyereket, hagyd inkább nyugton.

Baja nem lesz, de fölösleges stresszelni a babát.

2023. okt. 7. 16:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nst nem rázták még meg azzal a kis "géppel"?
2023. okt. 7. 16:04
 6/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szegény babák nem szeretik az uh-ot, sem a szívhangfigyelőt. Utóbbi van itthon, de pont emiatt ritkán használom. Direkt nem akartam azzal zargatni őt, multkor ráhallgattam és nagyon elmozdult a hasamban. Mivel jó vastag zsírpárna van a hasam alján azért ráztam bátrabban, mert olyan volt, mintha a hájat ráztam volna csak, azt hittem meg sem érzi.

NST-n a nagytesóval voltam, őt nem rázták ott meg, de másnál láttam.

2023. okt. 7. 16:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem.lesz nyugi :)
2023. okt. 7. 16:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted zavarni a szivhang figyelovel ezért jól megrázod a hasad, logikus. Semmi baja nem lesz ezektől.De ha már nagytesó is van és gondolom felnőtt ember vagy, ezeket igazán tudhatnad magadtól is.
2023. okt. 7. 16:25
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Úgy látom, a te agyad rázódott meg.

.

2023. okt. 7. 16:46
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem lesz baja nyugi van.az en babám a 18 héten moccant meg 2 napig éreztem majd 1 hétig nem.Majd a 20héttől állandóan mozog.Hagyd békén, attól hogy nem érzed a mozgását óránként még nincsen baj.
2023. okt. 7. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!