Félek túlságosan megráztam a hasam. Ettől lehet baja szegény babának? 18 hkm
Már érzem 1,5 hete a magzatmozgást, eddig minden nap többször éreztem, 2 napja nem érzem ezt, csak ilyen fura bélmozgáshoz hasonló valamit. (Szívhangjára tegnap ráhallgattam). Ma lefeküdtem, de nem éreztem semmit, ezért ahogyan láttam már NST-n vagy dokinál a hasam alján (amin vastagabb a zsírréteg) ráztam a két kezemmel pár másodpercig, majd a hasam egyik végén olyan érzést éreztem, mint egy erős szívverés kb 1 percig, aztán mintha enyhén mozgolódott volna szegénykém. Tudom, hogy sok mindent elnyel a magzatvíz, de akkor is bánt, hogy így megráztam szegényt.😔
Szerintetek ha ráijesztettem lehet baja a szívének tőle vagy esetleg ha szétráztam, akkor az agyának? Nyilván rázkódik akkor is ha pl megyek, de más, mint amikor direktbe a hasam rázom.
Dehogyis :D
Mekkora butaságot írtál már....
Nekem pl nem mozgott a baba nst-n mert aludt na ott aztán volt rázkódás :D
Tulajdonképpen nem értem, miért akarod egyáltalán megrázni szegény gyereket, hagyd inkább nyugton.
Baja nem lesz, de fölösleges stresszelni a babát.
Tudom, hogy szegény babák nem szeretik az uh-ot, sem a szívhangfigyelőt. Utóbbi van itthon, de pont emiatt ritkán használom. Direkt nem akartam azzal zargatni őt, multkor ráhallgattam és nagyon elmozdult a hasamban. Mivel jó vastag zsírpárna van a hasam alján azért ráztam bátrabban, mert olyan volt, mintha a hájat ráztam volna csak, azt hittem meg sem érzi.
NST-n a nagytesóval voltam, őt nem rázták ott meg, de másnál láttam.
Úgy látom, a te agyad rázódott meg.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!