Mit éreznek azok a kedves szülők, aki kierőszakolták, hogy hosszabbítsák meg a tanévet, mikor ebben a hőségben kínlódnak a szegény gyerekeik az iskolában?
Egyik oldala az, hogy most tovább tart a tanév, a másik meg, hogy a karácsonyfa mellől nem kellett rögtön iskolába rohanniuk, meg a húsvét után is volt idő egy kicsit együtt lenni.
Én kétgyerekes apa vagyok, szerintem jobb volt így a mi családunknak.
Utolsó, honnan veszed, hogy augusztus 31-ig tart a tanév?
A 2023/24-es tanév első tanítási napja 2023. szeptember 1. (péntek), az utolsó tanítási napja pedig 2024. június 21. (péntek) lesz.
A mi időnkben még június 2-5-ig tartott, 40 éve június 8-ig, az utóbbi időkben június 15-ig, most június 20-ig.
Szerencséd van, hogy nektek egy Hawaii az iskola, de olyan is van, ahol tanulnak, illetve tanítanak is (tudom, ritka). Örülök, hogy ti jól érzitek magatokat még az iskolában. Mi anno örültünk, hogy júniusban már nyaralhattunk, kikapcsolódhattunk. De kinek a pap, kinek a papné....
"anno a kormány azt mondta"
Időnként szoktak hazudni, de pssszt... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!