Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit éreznek azok a kedves...

Mit éreznek azok a kedves szülők, aki kierőszakolták, hogy hosszabbítsák meg a tanévet, mikor ebben a hőségben kínlódnak a szegény gyerekeik az iskolában?

Figyelt kérdés
Mit nyertek vele? A tanárokkal akartak kitolni, de a gyerekeikkel sikerült. Állandóan Németországgal példálóznak, de az nem jut el a tudatukig, hogy ott teljesen más klíma van. A tanítási napok száma ugyanannyi maradt, tehát ugyanannyi napra kell megoldaniuk a gyerekek felügyeletét.

#hőség #hosszabb tanév #panel iskolák
jún. 18. 11:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Egyik oldala az, hogy most tovább tart a tanév, a másik meg, hogy a karácsonyfa mellől nem kellett rögtön iskolába rohanniuk, meg a húsvét után is volt idő egy kicsit együtt lenni.

Én kétgyerekes apa vagyok, szerintem jobb volt így a mi családunknak.

jún. 18. 14:20
 12/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, honnan veszed, hogy augusztus 31-ig tart a tanév?

A 2023/24-es tanév első tanítási napja 2023. szeptember 1. (péntek), az utolsó tanítási napja pedig 2024. június 21. (péntek) lesz.

A mi időnkben még június 2-5-ig tartott, 40 éve június 8-ig, az utóbbi időkben június 15-ig, most június 20-ig.

Szerencséd van, hogy nektek egy Hawaii az iskola, de olyan is van, ahol tanulnak, illetve tanítanak is (tudom, ritka). Örülök, hogy ti jól érzitek magatokat még az iskolában. Mi anno örültünk, hogy júniusban már nyaralhattunk, kikapcsolódhattunk. De kinek a pap, kinek a papné....

jún. 18. 14:28
 13/24 babyboom567 ***** válasza:
83%
10-es válaszoló, hát nem irigyellek, ebben a rekkenő hőségben vadasparkozni,vagy bármi kinti programot csinálni nettó napszúrás,én örülök,hogy nincs ovi, és nem kell menni kb sehova.Játszótérre/boltba reggel korán,és majd sötétedéskor megyünk ki kicsit.
jún. 18. 15:02
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
06.13-an van a szulinapom es olyankor mindig volt meg iskola. 28 eves vagyok, tehat nem par eve van ez a junius 15. 9 eve erettsegiztem.
jún. 18. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
51 éves vagyok, gyerekkoromban június 12-15. körül szokott befejeződni az általános iskola, a középiskola egy héttel előbb.
jún. 18. 18:21
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
3# ja... Brüsszel meg háborúba küldeni minket nyilván... még jó, hogy a Fidesz megvéd minket. Ébredj már fel baszki....
jún. 18. 20:26
 17/24 anonim ***** válasza:
31%
Otthon nincs meleg? Mi egész nyáron kint voltunk gyerekként amúgy, sötétedéskor mentünk csak be. Gondolod egész nap bent ülnek a házban?
jún. 18. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

"anno a kormány azt mondta"

Időnként szoktak hazudni, de pssszt... :))

jún. 19. 10:25
 19/24 babyboom567 ***** válasza:
27%
17-es, nem itthon nincs ilyen meleg,és van légkondi.És nem "ülönk",hanem játszunk, társasozunk,főzünk, takarítunk,bunkerezünk,tanulunk, olvasunk, diavetitőzünk,kincsvadászunk,és ezeknek mindenféle tetszőleges variánsait.De nem megyünk ki hőségriadóban,ingyen napszúrásért.
jún. 19. 10:50
 20/24 anonim ***** válasza:
20%
40 éves vagyok, és világ életemben június közepéig tartott a tanév. Nem értem mi ez a rinya. Rákerestem, mert azt hittem hogy biztos június 30-ig kell járni szegény gyerekeknek, erre nézem hogy június 15 :D Tényleg ezen kell vergődni, mikor vannak nagyobb gondok is a közoktatásban? Istenem...
jún. 19. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!