Van egy 2 éves kislányom,akinek észrevettem,hogy az arcán van egy darab világos színű erősebb szőrszál. Lehet érezni is.Nekem ugyan ez az államon van,én mindig kiszedem csipesszel.Problémát nem találtak nálam. Viszont szegény kislánnyal mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Nem akarom neki tépkedni, de félek, hogy később problémája lesz ebből. Volt valaki így? Bőrgyógyász tud erre irni krémet vagy akármit?2023. máj. 15. 09:27
1/8 anonim válasza:
Ha nálad nem tudtak mit kezdeni a problémaval, miből gondolod hogy nala tudnának? Nem tudom elkepzelni amúgy hogy a gyereket zavarná
2/8 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam eltávolítani magamnak véglegesen és nem is kérdeztem ezt a részét, csak hogy hormonálisan nincs-e problémám. Most viszont neki szeretnék rá megoldást
2023. máj. 15. 09:33
3/8 anonim válasza:
A szőrszál nem betegség. Nincs arra gyógyszer hogy egy szál neked nem tetsző szőr eltűnjön. Ki lehet húzni csipesszel vagy később vannak a lézeres szőrtelenítő eljárások de világos szőrön az sem működik.
Szerintem túltolod ezt a "problémát".
Nekem konkrétan az egész nyakamon sötét szőr nő(ne ha hagynám).
4/8 anonim válasza:
Akkor vidd el a gyerekorvoshoz és kérdezz nála rá, mit javasol.
5/8 anonim válasza:
Az csak egy szőrszal könyörgöm...
6/8 anonim válasza:
Nem kell ekkora feneket keríteni neki. Két évessel már meg lehet beszélni, hogy ollóval levágod neki, ha zavarja (vagy megelőzésképp, nehogy csúfolják miatta). Nem fog tőle megerősödni vagy ilyesmi, ha újra kinő, mindig levágod. Ha nagyobb lesz, válszthat, hogy csipesszel húzzátok ki vagy ollóval le lehet vágni továbbra is.
7/8 anonim válasza:
Hát én kihuznam 1 mp alatt mikor kinő.
8/8 anonim válasza:
A fiamnak volt egyszer ilyen kicsi korában. Kihúztam. Sose nőtt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!