Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szereti a tesi órát a gyereked?

Szereti a tesi órát a gyereked?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem?
jún. 17. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Igen, de egy tündéri tanár tartja nekik, imádják a gyerekek.

Én is csak akkor utáltam meg, amikor olyan tartotta, aki utált minket is, meg a munkáját is.

jún. 17. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

En anno gyuloltem.

Nyugat Europaban elek, itt a tesi ora sportot jelent.

3 havonta valtoztatnak, addig “ megtanitanak” veluk egy- egy sportot.

Most epp rugby van, elotte tollas es tenisz. Szeretik a gyerekek, es nem az van, hogy az orszag 80 % - elhizott , nem mozog semmit.

Hatha egyszer eler Mo. -ra is ez a szinvonal …

jún. 18. 01:49
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Szeretik. (Ált. isk. elsős és negyedikes a két gyerek.)

Nálunk a tesi órák egy része dzsúdó (kb. a tanórák fele). Azt is szeretik. Nem kifejezetten a kedvencük, de soha nem mondtak rosszat erről. Mondjuk az elsősnek a tanító nénije tartja a tesit, akit nagyon szeret, meg a negyedikesnek a tesitanárja (és dzsúdótanárja) is egy szimpatikus fiatalember.

Kisebb korban a tantárgy szeretete 99%-ban a tanítón, tanáron múlik.

jún. 18. 08:52
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Szeretik.11-dikes és elsős. Én is szerettem.

Lányom,aki elsős, most felmentést kapott, nagyon hiányolja a tesiórát 🙁

jún. 18. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Én mindig is imádtam. Bár, az hozzá járult hogy voltak olyan évek ahol nem kaptunk jó tanárt, de az utolsó három évet az általános sulimban kifejezetten szerettem.
jún. 18. 19:00
 16/17 anonim válasza:
Én gyűlöltem. Magam rendszeresen sportolok most is, de a tesik miatt örülök, hogy örökre magam mögött hagytam a közoktatást. 27/f
júl. 10. 00:36
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Na, vajon miért vagyok egint lepontozva?🤔 Ennyi tesi tanár van itt?🤣

Válaszoltam az eldöntendő kérdésre és írtam indoklást a kérdező kérése szerint. Igen, nem a gyerekem nevében, hanem a sajátomban, de rajtam kívül még egy csomóan magukról írtak.Azt mégis sikerült feldolgozni.

júl. 10. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!