Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szereti a tesi órát a gyereked?

Szereti a tesi órát a gyereked?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem?
jún. 17. 20:11
1 2
 1/17 anonim válasza:
76%
en sose szerettem. elsosorban, a tanar miatt: mindig parancsolgatott, undoritoan bant a lanyokkal. halistennek kozepsuliban ez megszunt. a masik meg a tananyag. attol hogy még nem tudok atugrani egy kib*szott zsamolyt még nem leszek buta:))
jún. 17. 20:18
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Mert direkt kínzásra ment ki a játék. 11.-ben tudta meg pl, hogy 8 éven keresztül nem úgy csináltatták vele a guggolást, ahogy hasznos, hanem ahogy fáj.
jún. 17. 20:18
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Az én gyerekem még csak 8 hónapos, így erről nem tudok nyilatkozni, de én világéletemben utáltam. Nem is ment jól, meg a többieknek is mindig jó taptalaj volt a szemetkedesre ellenem.
jún. 17. 20:20
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Nincs vele bajuk
jún. 17. 20:26
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

A gyerekem még hasban van, de én utáltam. Bukásra álltam belőle, pedig mindenből 4 vagy 5 kaptam, de gyűlöltem futni és nem értettem a fontosságát a bemelegítésnek se. Ezért egyiket se csináltam. Minden órán megkaptam az egyest vagy az intőt, vagy mindkettőt, a tanár hangulatától függően. A csapatjátékoknál mindig engem választottak utoljára, mert ebből elkönyvelték, hogy béna is vagyok. Pedig jó voltam, sokszor miattam nyertünk. A mozgást is szerettem, felnőttként is sportoltam.Csak azt a céltalan ugrabugrálást nem bírtam, meg a futást.

Ez addig ment így, míg nem a tanárom fegyelmit kapott miattam. Kosarazás közben megsérültem és leültem a padra. Ő csak füttyögött, meg mutogatott, hogy álljak vissza. Én is mutogattam neki az ujjam(nem azt, amelyiket gondoltam, hanem a sérültet 😂). Ő meg se nézett, mert azt hitte, kamuzok (nem tudom, honnan vette, mindig csak a bemelegítést lógtam el.) Nem álltam. Beírta a szokásos egyest és az intőt. Következő óra az ofővel volt. Rákérdezett, hogy mitől fekete az ujjam, elmondtam, mi történt. Óriási botrány lett. Kiderült, hogy elrepedt.

jún. 17. 20:50
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
A fiaim nagyon szeretik
jún. 17. 20:51
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
A lányom tesi tagozatos, mellette verseny szinten sportol. Imádja a tesit. Idén szó volt róla, hogy az egyik tesi órát kérvényezzük, hogy felmentsék alóla, mert neccesen értünk oda az edzésre. De sírva fakadt mikor ezt megtudta. Ő egy tesiről sem akar hiányozni, pedig heti 3 ( verseny előtti hetekben 4) edzése is van.
jún. 17. 20:56
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Mindkét lányom (harmadikos és elsős) kifejezetten szereti és nekem sem volt bajom vele, pedig duci gyerek voltam.
jún. 17. 20:56
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

4.es lányom nagyon szereti.

Én is szerettem anno, sportversenyekre jártam, mindig kitünö voltam belöle.

jún. 17. 21:07
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Annak ellenére, hogy születése óta gyógytornára járunk és soha nem lesz olyan ügyes benne, mint egy átlagos gyerek, mert hipotón az izomzata... Bizony szereti.

És ez köszönhető annak, hogy remek tesitanára van, aki nem egymáshoz, hanem önmagukhoz méri a gyerekeket. Így lehet az hogy ötöst kapott még szekrényugrásra is, holott aligha ugrotta át, de hősiesen küzdött és megpróbálta, nem bújt ki a feladat alól. Nem állt ki azzal, hogy ehhez béna vagyok.

Na ilyen tanár kellene mindenkinek!

Nekem nem ilyen volt, utáltam is a tesit, hisz pl: olyan igazságtalanságok voltak, mint hogy ugyanakkora magas rudat kellett nekem is átugranom a kettesért, mint annak aki 30 centivel magasabb

jún. 17. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!