Van e valakinek olyan gyereke aki bizonyos emberektöl fél/ nem szereti öket, semmi ok nelkül?
Semmi tanács nem kell ide. A gyereked egy külön ember. Nem te vagy. Van,aki szimpatikus neki,és van,aki nem.
Most ezzel mit tudsz kezdeni? Lehet az az ember rossz szagú is, lehet nem szimpi a hangja,a beszéde, a viselkedése a gyereked számára.
Ezt el kell fogadni,azt az embert nem kell ráerőltetni a gyerekre.
Elmúlik, ne erőltesd. Volt ilyen rokon gyerek, a férfiaktól tartott (apuka keveset foglalkozott vele picinek).
Pár alkalom után megszokja az új arcokat.
Félt a szemüvegesektől, a kopaszoktól....a saját nagyszüleitől...
Kinőtte 😃
Most már nagyon közvetlen. 6 éves.
Nekem a kisebbik fiam volt olyan kerekképű, mosolygós baba. Így szinte mindenki simogatni, gyömöszölni akarta. Utálta! Ha a fejéhez közelített valaki, már csapkodott, kiabált. Mindig szóltam előre, de van felnőtt, aki nem ért a szóból.
Az olyat, aki nem mászott be azonnal az aurájába, és megállta, hogy ne tapizza, azt szerette.
Nekem a fiam csak egy személytől fel.
A saját keresztanyjatol.
Nem tudom mire vélni.
Lehet azért mert túl nyalasan,nyafogva kezd hozzá beszélni meg vigyorog mint a holdacska a ganajon.
Akárhányszor találkozunk vele mindig sírás lesz belőle.
Idegeneknek nevet,mindenkire.de tesomtol menekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!