Ti meg szoktatok tartani egy bizonyos távolságot idegen emberektől?
Mostanában elég sokszor előfordul velem, hogy állok pl. a buszmegállóban, erre egy ember odajön mellém, nézegeti a menetrendet, közbe egyre közelebb jön hozzám és már kb a seggemben van, én meg nem győzök mindig egyre távolabb menni, mert így lépked közbe utánam o.o Meg valamelyik nap is tökre felidegesített egy csaj reggel, ugyanis álltam a megállóban, jött a villamos, odaálltam az ajtóhoz, erre a csaj fogja magát és odaáll mellém úgy, hogy a teste teljesen hozzám simult és az arca is alig volt vagy 10-15 cm-re az enyémtől o.o Én meg így picit meglöktem a kezemmel, hogy vegye már észre magát, erre még közelebb jött ._. Szerintem amúgy csak azért csinálta ezt az egészet, mert ő akart leghamarabb felszállni, de akkor is olyan idegesítő volt, hogy így hozzám dörgölőzött..Legszívesebben ráordítottam volna, hogy takarodjon már arrébb basszus >.<
Az ilyen emberek nem érzik magukat kínosan ilyenkor? Én valamiért még a barátaimmal való beszélgetés közben is megtartok egy olyan fél m távolságot, egy idegen embertől meg minimum 1 m-re állok meg, ha épp lehetőségem van rá. Nekem lesülne a pofámról a bőr, ha egy buszmegállóban így belemásznék mások arcába xd
Ez a távolságtartós dolog csak az én hülyeségem?
Közlekedésben még csak rendben, tömöttek a járatok.
Engem az borít ki, mikor jönnek az intim pisták, és a tágas irodában, akárhol, 30 cm-re másznak beléd, és beszélnek bele a képedbe. Sokszor hagymásan, rossz lehelettel. Még jobban kiakaszt, hogy még hozzád is érnek. A válladra teszik a kezüket, vagy átölelnek egy pillanatra. Hideg kiráz, nem vagyunk haverok.
Velem is van ilyen.
Múltkor egyedül állok a nagy villamos megállóban, semleges területen. Nem voltam a menetrend/kuka közelében, nem volt a fejem felett plexiüveg, csak állok. Jön egy pasas, megáll a végén. Meglát, és basszus odaáll mellém. Nem szól semmit, csak áll. Én elindulok jobbra, jön ő is, megyek vissza, jön utánam. És ilyen nem egyszer történt már.
Azt is utálom, amikor valaki néz. Ilyenkor visszanézek, és tartom, amíg el nem kapja a tekintetét. Normális emberek ezt teszik. A szociopaták néznek tovább. Vagy amitől teljesen idiótának néznek ki, ha közben nyomogatják a telefonjukat. Nyomja, felnéz rám, nyomja, felnéz. És nemcsak szétnéz a világban, a szemembe bámul. Annyi sok creep van, hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!