A fiam nem volt hajlandó elolvasni a kötelező olvasmányt, most bukásra áll. Mit tehetek?
A fiam most ötödikes.
Alsóban a tanárnál inkább olyan ajánlás jelleggel voltak kötelezők de nem vette túl komolyan ha valaki nem olvasta el. A mostani magyartanár viszont nagyon szigorú és ragaszkodik hozzá. A fiam utál olvasni és azt mondta már pedig ő ezt a gagyi könyvet el nem olvassa. Mondtam is neki akkor elfelejtheti a fociedzést. Erre egy hónapja kiült többször este a konyhába és olvasott(legalábbis is azt hittem) míg én takarítottam. Még olvasó naplót is írt. (mint kiderült ezt egy osztálytársáról másolta le). Mostanában láttam a krétán hogy 6 egyest kapott, szóbeli feleltre. Azt mondta nehéz az anyag stb, mire én leültem vele naponta órákra. Ma reggel a piacon összefutottam a tanárnővel aki elmesélte a valóságot ést azt hogy addig fogja feleltetni azokat, amíg el nem olvassák a kötelezőt. (kb 8 an állnak emiatt bukásra) a fiam ma közölte hogy csinálhatok bármit ő azért se olvas el egy ennyire régi könyvet. Mi csináljak? Azt nem akarom hogy megbukjon, a tanárnő nem fog engedni, a fiam pedig rettentő makacs.
A tanár egy fsz, de ez a feladata, hogy tanuljon.
Egy ötödikes gyerek csak érti már, hogy egy könyv miatt nem érdemes megbukni.
Leulsz vele es hangosan felolvastatod vele.
Nem ertek egyet a kotelezokkel en sem, de ha ezt keri a tanar, akkor ez van.
En vagyok a szulo, ha a fiam ilyen link es meg hazudott! is rola akkor marpedig “odacsapok” es megcsinaljuk egyutt es kesz.
Nincs foci, tv, tokom tudja mi, amig kesz nem lesz.
"Az a baj, hogy hogy a fiam elmondása alapján a tanár a legapróbb részketekig belemenően mindenbe belekérdez, szóval sumákolni esélye sincs"
Miért olyan nagy feladat elolvasni egy kicseszett könyvet? Nem fog bele halni ha elolvassa. Vagy hangoskönyv. Ha oedig az se és tényleg bukik, akkor az az ő hibája, és majd TALÁN tanul belőle. Ne legyél már ilyen papucs szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!