Kitűnő tanuló az lesz, aki?
A 3-as válaszoló csak arra akart utalni, hogyha valaki kitűnő az semmit nem jelent. Max. annyit, hogy simulékony természetű gyermek, és megcsinál mindent, amit a tanár kér. Kb. ennyit jelent.
Az én gyerekeim is simán lehetnének kitűnők, mert eszük megvan hozzá, csak tanulni nincs kedvük.
És én értem, ha a szülő büszke a gyerekére, aki kitűnő, persze, teljesen jogos. Csak minden osztályban van egy-két sni-s, btm-es gyerek, akinek a szüleinek viszont elég rosszul esik a másik dicsekvése.
Nálunk pl. van egy kitűnő kislány, és anyuka kiosztott bennünket az egyik szülőin, hogy ez mind azért van, mert ő mennyire jól neveli a gyereket. Hogy jegyezzük meg, hogy el kéne venni a mobiltelefont, mert az ő gyerekének ő nem vett, és itt az eredmény. Hát, majdnem ráborítottuk a padot. Az egyik anyuka csak annyit jegyzett meg, hogy lehet, hogy nem csak anyuka érdeme, hanem esetleg a gyerek is tett érte.
Tudom, ez sem volt kérdés, csak úgy eszembe jutott.
altalaban 4.51-tol folfele kapjak meg ez 5-ost ev vegen.
az en gyerekem meg 2-est is kapott ev elejen, meg is 5-os lett ev vegen, mert kijavitotta ev vegere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!