Ha egy gyerek nagyon szépen rajzol(magától is) viszont kitűnő tanuló, nagyon ért a számokhoz,tudományosan beszél,jól olvas,szinte mindenben tökéletes+még versenyszerűen sportol is(nem magántanuló) melyik agyfélteke a dominál?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 11:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem a tananyag úgy van megírva, hogy átlag képességű gyerek is meg tudja jól ugorni a szintet, szóval nem vonnék le messzemenő következtetést abból, hogy jól tanul. Talán inkább a rajz része az, ami figyelemre méltó lehet, ha tényleg jól rajzol.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 ez a gyerek nagyon jó képességű, már 1. Osztályos korában is észre lehetett venni( pár kollégám aki tanította mondták)Tehát itt az volt a kérdés, hogy vajon melyik agyfélteke dominál
2022. jún. 30. 12:10
3/7 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már ezt az első osztályban jó tanuló volt...
1-8 -ig mindenki jó tanuló....
Majd gimis évektől lehet valamivel komolyabbat mondani.
4/7 anonim válasza:
Ezt a domináns agyfelteke dolgot amúgy már megcáfolták, max a kezességben van szerepe.
5/7 anonim válasza:
3-as, nem igaz. Én elsőben, másodikban jó tanuló voltam, aztán elköltöztünk, új suli, új osztály, több barátom lett, de kevésbé érdekelt a tanulás. Felsőben csak azokból a tárgyakból voltam jó, amik érdekeltek, föci, biosz, rajz.
6/7 anonim válasza:
Nem a 3-mas válaszoló vagyok, de 5-ös! Nem szó szerint kellett azért ezt értelmezni, arra utalt a válaszadó, hogy azért attól nem kell hanyatt vágódni, mert valaki általánosban jól tanul, mert nem jelent semmit. Nekem volt kitűnő, az év legjobb tanulója osztálytársam - semmi nem lett belőle. Én sem voltam hozzád hasonlóan jó sőt, majdnem meg is buktam olyan tárgyból, ami ma a végzettségem alapja. Semmit nem jelent az általános iskola.
7/7 anonim válasza:
szerintem az "idegbeteg értelmiségi szülő" agyféltek dominál ebben a felállásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!