Van itt olyan anyuka, akinek babájának sérült az egyik agyféltekéje? és ez jóval születése után derült ki?
milyen mértékben sérült? mikor derült ki? hol tart a gyermek a fejlődésben?
mit tesznek a javulás érdekében?
Úgy tudom mozgásterápia, Dévényi torna (központi számuk, mert én is az internetről vettem le magunknak: 0613555392). Nem tudom Bp-i vagy-e? Mi szerdán délután megyünk a GÉZENGÚZ alapítványhoz, nyilt napuk lesz, ingyenes tanácsadással. Amennyiben kétségeitek vannak, hogy probléma lehet, minél előbb forduljatok neurológushoz (háziorvostól kell beutaló, esetleg korházban beutaló nélkül), mert minél kisebb a baba, annál hatásosabb a szakszerű segítség.
Nálunk mozgásfejlődési lemaradás van, amit agyi dolog okoz(hat), a babám 10 hós, eddig nem mászott, nem kúszott. Az első torna után itthon előbb kúszni és majd tétován mászni kezdett, és roppant elégedett volt önmagával(ami mindennel felér!). Egyébbként 2 hete minket is jól beijesztettek. Remélem Nálatok sincs súlyos probléma, de tudd, hogy nagyon súlyos esetek is visszafordíthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!