Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek babájának sérült az egyik agyféltekéje? és ez jóval születése után derült ki?

Figyelt kérdés

milyen mértékben sérült? mikor derült ki? hol tart a gyermek a fejlődésben?

mit tesznek a javulás érdekében?

2011. febr. 28. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, de azt hogyan veszik észre? Mik a tünetei?
2011. febr. 28. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy tudom mozgásterápia, Dévényi torna (központi számuk, mert én is az internetről vettem le magunknak: 0613555392). Nem tudom Bp-i vagy-e? Mi szerdán délután megyünk a GÉZENGÚZ alapítványhoz, nyilt napuk lesz, ingyenes tanácsadással. Amennyiben kétségeitek vannak, hogy probléma lehet, minél előbb forduljatok neurológushoz (háziorvostól kell beutaló, esetleg korházban beutaló nélkül), mert minél kisebb a baba, annál hatásosabb a szakszerű segítség.

Nálunk mozgásfejlődési lemaradás van, amit agyi dolog okoz(hat), a babám 10 hós, eddig nem mászott, nem kúszott. Az első torna után itthon előbb kúszni és majd tétován mászni kezdett, és roppant elégedett volt önmagával(ami mindennel felér!). Egyébbként 2 hete minket is jól beijesztettek. Remélem Nálatok sincs súlyos probléma, de tudd, hogy nagyon súlyos esetek is visszafordíthatók.

2011. febr. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!