Aki tápszer helyett kecsketejet ad a babájának az miért döntött így? Véleményeket is várok.
Felénk is sokan vannak,akik tápszer helyett tejet,bár ők inkább tehéntejet adnak a babáiknak. Van aki azért,mert nincs pénze tápszerre,de a legtöbben azért,mert a régi táplálkozás hívei.
Az ő babáik is éppúgy fejlődik,és nem allergiás,mint a tápszereseké.
1 éves kora után tápszerről tejitalra váltottunk.
Ezt itta pár hétig, majd áttértünk a rendes bolti tejre.
Nem volt túl jó étvágya a lányomnak, hízni nem akart, tejet is csak este ivott már, de nem sokat.
Ekkor döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk a kecsketejet.
A lányom imádta! Sokkal többet megivott belőle, mint a tejitalból vagy a tehéntejből.
Szerintem egészségesebb, teljesen más, mint a tehéntej. (de ebbe most ne menjünk bele...)
És még csak azt sem mondhatom, hogy olcsó. 1 l 500 Ft.
De nekünk megérte!
Ez az utolsó cikk tényleg jó.
akkor ezt kéne kapniuk a kisbabáknak 1 éves kor után, nem?
Viszont egy kérdésem lenne, nem úgy van, h szűrő fölött fejik, mert a kecske fejés közben potyogtat, és a kaka a szűrőbe megy, de a tej is, csak az átfolyik a szűrőn?Ez azért undorító nem? Engem eddig ez riasztott el a kecsketej fogyasztásától, de remélem nincs igazam. Nyugtassatok meg légyszi.
Nekem is tetszett a cikk!Azt viszont nem értem ha tényleg ennyire jó akkor miért ellenzik az orvosok/védőnők ennyire?
Kedves utolsó :)Láttam már kecskét fejni és nem potyogott bele a kaka a tejbe.Bár lehet,hogy csak kivételes alkalom volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!