Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki tápszer helyett kecsketeje...

Aki tápszer helyett kecsketejet ad a babájának az miért döntött így? Véleményeket is várok.

Figyelt kérdés
Előre leszögezném,hogy nem szeretnék vitát szítani a kérdésemmel.Kisfiam anyateje és csak este kap tápszert/10 hónapos/Kis településen lakunk ahol mindenki ismer mindenkit és már a 3. anyukával találkozok aki kecsketejet ad tápszer helyett a babájának.Egyik 3!!!hetes,9 hónapos és van egy 11 hónapos aki 2 hónapos kora óta ezt kapja.Engem ez annyira ledöbbent,de lehet csak én vagyok így vele és tudni szeretném,hogy miért ezt választották?
2011. nov. 3. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ellenzik,mert a tápszergyárak által szponzorált kutatók ellenzik. Sok orvost pedig szintén dotálnak.
2011. nov. 5. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert akkor senki nem venne tápszert meg tejitalt.

Most már ugye azt fújják, hogy 3 éves kor alatt na adjunk tejet! blablabla...

Persze! Ekkora baromságot?!!

2011. nov. 5. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A cikkes vagyok.Baba tápszer második legnagyobb biznisz a világon az olaj után, ez sok mindent elárul. Nem vagyok híve a korai hozzátáplálásnak,és a tápszernek se, persze ha muszáj, akkor muszáj,de ha vannak ilyen alternatívák, sztem érdemesebb ezzel élni. Nekem jelenleg 12 hetes a kisfiam, anyatejes, de elgondolkoztam, ha tudnák tényleg leinformálható helyről hozzájutni kecsketejhez valószínű adnák neki, már csak a vitaminok, és az anti allergének szempontjából. De volt múltkor a tv-ben, hogy parlagfüvet etetnek a kecskékkel, és a tejüket isszák erősen allergiás felnőttek, és jobban voltak tőle. Azért gondoljunk csak bele régen nem véletlen élt a paraszt bácsi néni 100 évig. Igaz dolgosak voltak, de nem génkezelt hús ettek, igaz max heti 1x, itták a kecske tejet, sajtot, gabonából kölest, csicsókát ,mert az volt olcsó. Most ott tart a világ, hogy ezek lettek a luxus cikkek....

Az meg egy baromság, hogy a szűrőbe sz@rik a kecske fejés közben..... :-DDDDD

2011. nov. 6. 06:30
 14/15 zsigaby ***** válasza:
100%
az idén mi is vettünk kecskét mert több helyen olvastam , hallottam hogy sokkal könnyebben felszívódik a szervezetben mint a tehéntej, és az allergia ellen is jó és azért etetnek a kecskével parlagfüvet mert a szervezetében meg termeli az ellenanyagot és ez belekerül a tejébe, ami így tulképp gyógyszer az allergiásoknak ,én nem foglalkozok a védőnővel meg a dokival ilyen téren szte, az a lényeg hogy a gyerek hízzon és fejlődjön ne éhezzen etess a gyerekeddel amit jónak látsz és amit a pénztárcád megenged!
2011. nov. 7. 09:44
 15/15 zsigaby ***** válasza:
100%
amugy 5 gyermekes anyuka vagyok és nálunk napi szinten elfogy 2-3 liter tej, és hígítom a kecsketejet, mert 4-4,5 %os a zsírtartalma
2011. nov. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!