Rotavírus elleni oltásról vélemények? Ki adatta be a babajánák és mikor kapta a 2 adagot?
MI is beadattuk, 3 -4 hónaposan, 2szer 18ezer volt, sajnos nem támogatja az állam, csak reklámozzák, hogy adassuk be.
Viszont nagyon kis % az aki mégis elkapja, de itt nálunk pont volt, aki így is elkapta.
Szia!
Nagyjából egy hónapja kapta meg a Kislányunk a második rota elleni oltást, most 5 hónapos. Nem tudom most épp milyen járvány van, de engem a múlt hétvégén elért. Egy napig szinte csak feküdtem, felállni sem volt erőm, még a víz is kijött belőlem, ment a hasam, láz, szóval minden, ami elképzelhető. Rá két napra a párom is szegény ugyanígy járt. Az 5 hónapos Babánk másfél napig alig alig evett, viszont magától kérte a vizet, egyfolytában szinte ivott. Se hőemelkedés, se hányás. (Bár nem sok minden jöhetett volna ki belőle.)
Nem tudom 100%-ra hogy milyen vírus ez, de nem hinném, hogy a picikét kihagyta volna. Egy szó mint száz, az oltásnak köszönhető szerintem, hogy őt nem ütötte ki ez a kórság. Számomra nem kérdés, hogy megérte az árát. Így legalább megúsztuk a nagyobb bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!