Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit gondoltok, ha egy elsős,...

Mit gondoltok, ha egy elsős, nagyon jó tanuló gyermek félévi bizonyítványa testnevelés négyes miatt nem lett kitűnő?

Figyelt kérdés
Tudom, szöveges értékelés van elsőben, de a részletesebb szöveg alá minden tárgynál odabiggyesztik, hogy kiválóan megfelelt, jól megfelet, megfelelt stb. tehát ötösnek, négyesnek, hármasnak stb. felel meg... A gyermekem nagyon várta a kitűnő bizonyítványt, egész éveben egyenletes volt a teljesítménye és egyértelmű. Nem napközis, láttam itthon, mennyi munkája volt benne. Készségtárgyakból is nagyon ügyes, énekkaros, egész szépen rajzol, tesi mellett sportol (úszik, focizik), magatartása példás. Ebben az esetben nehéz magyarázatot adnom, miért nem sikerült a kitűnő, testvérei nagyobbak, nekik kitűnő lett a bizi, elsőben is az volt, nyilván hozzájuk is méri magát, nagyon csalódott. Ezt az értékelést nagyon igazságtalannak tartom, de ezt mégsem mondhatom neki...

2019. febr. 2. 08:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
83%
És még csak elsős... Szegény gyereked, én is marhára csalódnék, ha az anyám ennyire idióta lenne.
2019. febr. 2. 08:35
 2/78 anonim ***** válasza:
98%

"Számomra ez egy tökéletes bizonyítvány. Ügyes voltál csak így tovább. Szeretlek."

És megünneplitek egy cukrászdában vagy ahol szeretnétek.

2019. febr. 2. 08:43
 3/78 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanaz volt velem is másodikban...több mint 20 éve, mocsok tesitanárok...sose felejtem...
2019. febr. 2. 08:48
 4/78 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó vagyok igaz nekem év végén rontotta le és emiatt nem kaptam könyvet, pedig vártam :(...félévesekre nem emlékszem.
2019. febr. 2. 08:50
 5/78 anonim ***** válasza:
35%

Ilyenkor nem a gyerekkel van baj hanem a tanárral.

Ki ezt úgy oldottuk meg a gyereknek írt a gyerekorvos könnyített tesis papírt, gyógytesis tanárnál mindig 5 volt.

2019. febr. 2. 09:01
 6/78 anonim ***** válasza:
87%

Semmit. Nem értem miért kéne egy 6-7 éves gyereknek kitűnően teljesítenie. Pont emiatt tragédia ez az osztályozási rendszer. Jah, hogy a testvérei is kitűnőek voltak? Én azt se tudtam anno a bátyámnak milyen a bizije. Nem is voltam soha csalódott és mégis szépen kijártam az iskolát.

Szerintem is vidd el cukrászdába és tojjátok le az egészet.

2019. febr. 2. 09:02
 7/78 anonim ***** válasza:
85%

Először is ki nem kakkantja le, hogy nem kitűnő ? Ja, igaz, így nem lehet a Facebookra kitenni és oda írni, hogy "jaj olyan büszke vagyok az én kis aranybogaramra ", ugye. Hat nem is tudom, mi lesz igy, ha a 20 éve nem látott sarki kisboltos ezt nem látja az adatlapon.

Amúgy meg abbol, hogy a gyerek jó tanuló -könyörgöm, elsős, nem orvosi egyetemre jár!!!!- meg nem következik, hogy a testneveles is úgy megy neki

2019. febr. 2. 09:11
 8/78 anonim ***** válasza:
51%
Az èn kisfiam ugyan harmadikos, de ugyanez van. Elsőben kitűnő volt, tesi is 5 lett. Màsodik èvvègèn nagyon vàrta, hogy kihìvjàk, de a tesi 4 lett (4,6-ra àllt belőle.). Sose felejtem el az arcàt, ahogy kinèzett ràm. Szerencsère a kitűnők utàn kihìvtàk jò tanulmànyi munkàval, kapott könyvet csak cirkusz jegyet nem. Nem szàmìt, megvigasztaltam. Most ugyanez van. Harmadikos, egèsz èvben 2 db nègyese van a tesin kìvül , minden màs 5, hegedül, kòrusban ènekel, nèptàncol, amiből most vittèk versenyre, ahol 3.lett. Mindenhol mindig szerepeltetik mindennel, de a tesi tanàr annyi löketet nem lenne kèpes neki adni, hogy ne amiatt legyen a gyerek szomorú. Pedig nem ügyetlen, csak bàtortalan, ezèrt nem màszik fel a kötèlre pèldàul. Most a fèlèviben is 4 lett a test. Èn mondom neki, hogy nem baj,nem szàmìt, tökèletes ès nagyon büszke vagyok rà, de őt bàntja a dolog. 😢😢😢
2019. febr. 2. 09:15
 9/78 anonim ***** válasza:
88%
Mi külföldön élünk, szerencsére nálunk nincs ilyen. Se évzáró, se bizonyítvány mutogatás, se dicsekvés, higy kitűnő a gyerek. Tudod mi kerül ki max, mivel dicsekszenek? Az érettségivel. Itt 1-tol 10-ig vannak a jegyek, az 5 még bukás. Érettségi után sok gyerek, sosem szülő!!!! felteszi a Facebookra a bizonyítványát, ami még véletlenül se csupa 10, sőt, többnyire mind csak 6, mégis büszkék rá, mert önmaguk legjoibbjat adták
2019. febr. 2. 09:20
 10/78 anonim ***** válasza:
86%
Ki a túrót érdekel az elsős félévi bizonyítvány? Én kb.fel se fogtam elsőben. Csak annyit vettem észre, hogy be kellett adni a tájékoztató füzetet, valamiket írt bele a tanár, aztán visszakaptuk. Gőzöm sincs már, miket írtak bele. Az a lényeg, hogy megtanuljon a gyerek olvasni. Az a legfontosabb. Ha stabilan olvas, és érti, amit olvas, bármit képes lesz megtanulni.
2019. febr. 2. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!