Mit gondoltok, ha egy elsős, nagyon jó tanuló gyermek félévi bizonyítványa testnevelés négyes miatt nem lett kitűnő?
"Számomra ez egy tökéletes bizonyítvány. Ügyes voltál csak így tovább. Szeretlek."
És megünneplitek egy cukrászdában vagy ahol szeretnétek.
Ilyenkor nem a gyerekkel van baj hanem a tanárral.
Ki ezt úgy oldottuk meg a gyereknek írt a gyerekorvos könnyített tesis papírt, gyógytesis tanárnál mindig 5 volt.
Semmit. Nem értem miért kéne egy 6-7 éves gyereknek kitűnően teljesítenie. Pont emiatt tragédia ez az osztályozási rendszer. Jah, hogy a testvérei is kitűnőek voltak? Én azt se tudtam anno a bátyámnak milyen a bizije. Nem is voltam soha csalódott és mégis szépen kijártam az iskolát.
Szerintem is vidd el cukrászdába és tojjátok le az egészet.
Először is ki nem kakkantja le, hogy nem kitűnő ? Ja, igaz, így nem lehet a Facebookra kitenni és oda írni, hogy "jaj olyan büszke vagyok az én kis aranybogaramra ", ugye. Hat nem is tudom, mi lesz igy, ha a 20 éve nem látott sarki kisboltos ezt nem látja az adatlapon.
Amúgy meg abbol, hogy a gyerek jó tanuló -könyörgöm, elsős, nem orvosi egyetemre jár!!!!- meg nem következik, hogy a testneveles is úgy megy neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!