Lányomat meglökték és elejtette a telefonját, az szerencsétlenül esett rá egy kőre az udvaron, ripityára tört a kijelzője, kb használhatatlan. Mit tennétek?
"Másik megoldàs: nem kell a nyolcadikosnak telefon, jàrjon àllatbőrben és hasznàljon pattintott kőszerszámot, mìg le nem diplomàzik."
A köztes megoldás pedig egy olcsóbb telefon, tokkal ellátva, esetleg nyakpánttal.
Igen, egy igazságos világban a károkozó fizet neked. A gyakorlatban ezt maximum perelni lehet, felnőtt emberek esetében is. Ha a kollégám véletlenül kiütné a kezemből a telefonom, ő se fizetne nekem. Tetszik vagy sem. Bele lehet állni, de ha sokba kerül neked egy 100 ezres telefon, akkor azt tippelem az ügyvéd és a perköltség sem fog beleférni, tehát zsörtölődhetsz ezen, de semmit nem fogsz tenni ellene, kifizetni senki nem fogja, max ordibálhatsz mindenkivel, de célra nem vezet.
Vigyétek el a telefont szervizbe, hátha megúszható a javítása olcsóbban.
Nem 100 ezer forintos telefonnál kezdődik a jó minőségű telefon ahogy te említetted… viszont általánosban nekem kb 25 ezer forintos telefonom volt. Mindig itthon. Iskolába sose vittem. Gimibe lett elsőnek drágább telefonom és oda is csak a vége felé vittem és csak szünetben meg hazafelé kapcsoltam be. De tudom, hogy sokat változott a világ ma már 10 éves is a tiktokon mutogatja magát, 12-13 éveseknek már pasijuk van, tehát nyilván telefonja is lesz. És legyen is nem az a megoldás amit itt néhány begyepesedett ember ír, hogy minek a telefon ennyi idősen. Nem az őskorban élünk már hahó. Nekem sem volt általánosban a suliban nálam soha sőt még gimi se eleinte mégis látom, hogy mennyit fordult azóta a világ.
Viszont a kérdező részéről teljesen felesleges ez a pattogás. Nem tudsz mit csinálni, főleg ha azt se tudja ii lökte meg. Véletlenül meglökte valaki miért volt ilyen ügyetlen a lányod h kiejti a kezéből. Egy általános iskolai szünetek lényegében még erről szólnak, a szaladgálás, hülyéskedés. Üvegfólia, nem egy gagyi 1000 forintos tok megvédhette volna gondolom egyik sem volt. Akkor mit csodálkozol? Amúgy meg továbbra is azt mondom 100 ezer forintos telefon nem egy felsőkategóriás modell, próbáld meg megcsináltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!