Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha magántanárt keresnétek a...

Ha magántanárt keresnétek a általános iskolás gyereketeknek, akkor választanátok egy olyan egyetemistát, aki tanárszakos, de nem olyan szakos, mint amilyen tárgyból kéne a magántanár?

Figyelt kérdés
Avagy van-e értelme hirdetnem helyi csoportban(az egyetem városában, ahol nagyobb a választék), hogy korrepetálást vállalok matekból, általános iskolásoknak, ha nem vagyok matek szakos? (Egyébként matek szakos voltam, de váltottam időközben)
febr. 2. 18:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Nem.
febr. 2. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

Nem, mert annyit a szulo is tud , ingyen.

Ha vegzett matek tanar lennel vagy matek szakon diplomaznal egy even belul, akkor.

Azt, hogy valtottal az lenyegtelen.

febr. 2. 19:01
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Én biztosan nem fizetnék olyannak, akinek ebben semmi gyakorlata nincs, de az végképp ráfizetés, ha egyébként az illető nem is erre képzi magát.
febr. 2. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Persze! Tarts próbaórát és akkor majd meglátják. Ha értesz hozzá és jól át tudod adni a tudást, akkor nem kell diploma.

A nyelvből, amit tanítok csak nyelvszakos diplomám van, mégis rengeteg diákot tanítok magánban. Senki sem kérte a tanári diplomámat.

febr. 2. 19:11
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem
febr. 2. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha értesz hozzá, akkor igen. Gondolom, ha matekszakos voltál, akkor többet tudsz, mint egy átlagos szülő. Én pl. már nagyon sokat felejtettem abból, amit nem használok, pl. egyenletek, geometria, képletek. Középiskolás anyagból meg még többet, logaritmus, stb.
febr. 2. 19:32
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Én igen.

Amikor egyetemista voltam és problémáim voltak a gazd. matekkal akkor én nem magántanárhoz mentem 3-4 ezer /óra hanem egy felsőbb éves diákhoz 800 ft/óráért.

És tök jól elmagyarázott mindent, sikerült is a vizsgám.

febr. 2. 19:43
 8/16 anonim ***** válasza:
69%

Elméletben igen.

Gyakorlatban csak azért nem, mert annó közgazdász hallgatóként magam is korrepetáltam középiskolásokat, így egyelőre tudok segíteni a gyereknek is (de lehet olyan pont, ahol átadnám másnak, mert nem mindig a tudáson múlik. Van hogy idegentől könnyebb tanulni)

febr. 2. 19:51
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

Simán elgondolkodnék ezen, ha szülő lennék, pláne olcsóbb, mint végzett tanár, vagy csak egy szakos hallgató. Maximum emelt érettségi felkészítésért nem keresnék ex-matektanáris hallgatót. De ilyen általános sulis, meg ne legyen bukó az érettségi helyzetekre simán.

Mármint én bsc-s vagyok matekon, én vállalok ilyesmit, és én nulla módszertant tanultam egyetemen. Engem nem egy szülő úgy keres általános iskolás mellé, hogy nem arról van szó, hogy ő ne tudná elmagyarázni az általános iskolás matekor, hanem szimplán rossz hatással van a kapcsolatukra/megmakacsolja magát a gyerek/stb.

Meg amúgy az is érdekes kérdés, hogy melyik ponton cserélted le a matekot, volt-e már magántanítványod?

Azért egy első félév után otthagyta, és még soha senkinek nem tanított személy kevésbé lenne bizalomgerjesztő, mint az, ha harmadéven vált, amikor már szakmódszertant is tanult valamennyit, ne adj isten volt korábban magántanítványa, esetleg még ajánlja is nekem valaki az illetőt.

De ezt én úgy mondom, hogy tisztába vagyok azzal, hogy a matek bsc és a matek tanári közt nagyon nagy az átfedés a tárgyak között, amik annyira nem segítenek a tanításba. Konkrétan nem is a módszertani tárgyak vannak a többségben a tanári képzésen...

febr. 2. 19:55
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Igen.
febr. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!