Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen időközönként kell az...

Milyen időközönként kell az iskolába/osztályba vinni, A4es lapot, tisztasági dolgokat, mint zsepi, szalvéta.. Stb?

Figyelt kérdés
Az A4es lapot úgy gondoltam hogy nagy kiszerelésben, 500db-osat.
tegnap 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdezed az osztályfőnököt. Mindenütt más.

Az unokámnál pl. mindent az iskola alapítványa biztosít: wc papír, papírzsebkendő, szalvéta, szappan, másolópapír.

A wc-ben elektromos kézszárító.

tegnap 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
A4 -es lapot soha. Tisztaságit kb 2-3 havonta. Általános 2. osztály.
tegnap 23:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem havonta rémlik minden, de szerintem az meg nagyon sok. Hova pakolnak annyi mindent. Szeptemberben vittem papírt, meg ami kellett. Azóta csak tisztaságit vittem, szalvéta zsepi.

A WC papírt azt hiszem kapják mert az a nagy guriga van a falon amiből lehet tépni.

tegnap 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Miota divat hogy az A4 es papirt vinni kell az iskolaba mikor mar minden digitalis?
tegnap 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeim iskolájába fél évente 100 szalvéta, 200 zsepi, 4 wc papír.

4-ig évente 500 A4es lap meg 2 cs írólap

tegnap 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Es ha a szulo nem viszi be a papirt?
tegnap 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Szörnyű, hogy idáig süllyedt az országunk. Ezt az egészet az iskola dolga lenne beszerezni és biztosítani.
ma 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Szeptemberben kértek a fél osztálytól 100-as éttermi szalvétát (az a legolcsóbb), 100 zsepit, 4 guriga wc-papírt és 500-as fénymásoló papír. Azért a fél osztálytól, mert egyszerre nem tudnák hol tárolni. Második félévben az osztály másik fele visz.

Nem kell havonta.

Illetve ha elfogy valami, azt kiírják. Leginkább a zsebkendő az ilyen vírus időszakban.

ma 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es, igen, az iskola fenntartójának feladata lenne.

Ennek ellenére 40 évvel ezelőtt is vinni kellett az óvodákba, iskolákba.

Gyerekeim óvodája ugyanazon fenntartás alá tartozik, mint ahova annó én jártam. Nekik már nem kell vinni.

Az iskolai tanker meg közvetlenül állam bá alá tartozik, oda meg vinni kell.

ma 06:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!