Mikor vettétek meg a sulicuccot?
És mit hol érdemes beszerezni?
webáruházat vagy nagyáruházat ajánljatok lécci (utóbbi jobb lenne, ahol meg is lehet nézni élőben), mert nem pesten lakunk.
A leárazás szerintem kamu. Nekem papírboltos ismerősöm mondta, hogy még júniusban érdemes megvenni, mert augusztusban emelnek. Persze most már ez sem igaz, mert gyakorlatilag minden héten emelnek.
Mi fokozatosan szoktuk megvenni, minden hónapban egy-két dolgot. Igaz, nekem már nagyobbak, szóval táska, íróasztal nem kell. Füzetek, ceruza, toll, ilyesmi, már nem olyan nagy tétel, de azért olyan 40-50 ezer forint így is megvan a 2 gyereknek.
Szia! Én is azok táborát erősítem, akik inkább "élőben" szeretik letudni. Mivel a lányomnak a minta is fontos, nekem meg az ár és minőség, így több helyről szedjük össze.
Pl Füzet: olcsó, cuki mintás a Lidlből, ceruza ( Faber castell vagy BIC), utóbbi attól függ, hol van jobb áron, tehát FC-t a Müllerben találtam nagyon jó áron, BIC pedig lidl vagy pepco. Gyurma, FILC, ZSÍRKRÉTA, festék, tempera: szinte mindig süni ( ico), ez Tesco vagy interspár. Viszont: festéknél ajánlották az aldis saját márkásat, így azt is kipróbáltuk. Ragasztóból uhu, vagy pritt stift+ celuxot kértek. A színes papír és fehér papírokat szintén ott, ahol jobb áron találok.
1X rendeltem az Ars Unától, nem volt velük gond, csak azért volt online, mert a lányom kimondottam 1 lovas mintával kért mindent :D
Szóval röviden: Lidl, Aldi, Tesco, Interspár, Müller. De érdemes már előre gondolkodni, mert amint bejön a nagy sulikezdő akció, tömeg lesz és kifosztanak mindent..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!