Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akinek gyermeke csak ebédet...

Akinek gyermeke csak ebédet eszik az iskolában, mit visz uzsonnára, ami nem romlik meg délutánig?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányom eszméletlen finnyás, csak üres zsömle, kifli, kenyér, ilyeneket eszik, berakni is ilyet szoktam. Már felsős, és nem napközis, de alsóban is ezeket ette. Ez pedig ugye nem romlik meg. De ez egy eléggé különleges helyzet, azért nem ez az átlag. 😅
2023. febr. 8. 22:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket
2023. febr. 9. 07:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért ritka az az élelmiszer, ami szobahőmérsékleten néhány óra alatt megromlik.

A prézlis hús pl közel egy hétig bírja, hogy fogyasztható maradjon. (kolis tapasztalat...)

2023. febr. 11. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebédet sem eszik, visz. vgyis már nem, csak hideget, de 4 évig vitte a melegítenivalót.

Kis decathlonos hűtőtáskában (kisdobozos üdítőt fagyasztottam le nagy melegekben, azt raktam még mellé. Délutánra volt hideg gyülömcsleve). Ha romlandót vinne, most is abba tenném. De azért egy kolbászos szendvics kibírja délutánig dobozban is.

2023. febr. 12. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire (vagy inkabb tizoraira) szendvicset, sós vagy edes peksutit, neha főtt tojast csomagolok. Mindig teszek melle zoldseget, ilyen tépős sajtot, neha ivójoghurtot.

Uzsira mindig gyumolcsot es valami edes vagy sos kekszet teszek (az osztalyfonok kerese h edesseget, dörmit es egyebeket ne vigyenek).

2023. febr. 19. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fehérjés joghurt, mogyoró, humusz.
2023. okt. 15. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!