Alsó tagozatos harmadik osztályosoknál, nem csak a jegyek szerint osztályoznak? Teljesen más jegyeket kapott mint a kréta rendszerben kapott félévi jegyek?
Szerintem a Kréta automatikusan súlyoz, tehát az, ami ott ki van írva, már a súlyozott átlag. Ettől persze még a tanár utána úgy zárja le, ahogy akarja, azt nem javítja ki.
Kérdezz rá a szülőin, mert ez így tényleg fura.
Így én is bemennék, de az enyém nem tantárgyra(magatartás/szorgalom) nem kréta szerinti átlagot kapott, hanem más jegyet(jobbat). Én nem pattogok, le volt írva a kifejtés részben, hogy a kezdeti rossz után folyamatosan javult, ezért kapott végül jobbat akkor is, ha nem indokolta az átlaga.
Ha nem tantárgy lenne, akkor lehet nálad is ilyet csináltak, hogy mostanában voltak rosszabb jegyei, így a tanár úgy érezte, folyamatosan ront a gyerek, nem érdemli meg félévkor a szeptember-októberi teljesítménye alapján az osztályzást. Persze tantárgynál szemétség ilyet csinálni, mert a tudása attól még megvan a korábbi anyagból is.
Ez lehet mögötte? A félévhez közelebbi jegyei a hármasok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!