Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogy lehet az,hogy egy 2....

Hogy lehet az,hogy egy 2. osztályos gyereknek 3 tesióra van csak egy héten?

Figyelt kérdés

Mert én úgy tudom,hogy a törvény mindennapos testnevelést ír elő. Főleg egy ilyen kicsi gyereknek több mozgás kellene,mint ülés...

A saját gyerekem, az órarendjébe sincs beleírva.

Kedden van tánc és szivacskézi, csütörtökön meg gyógytesi.

Hétfőn bele van írva az órarendbe, de nem tartja a tanító.

Ez normális? Máshol is ilyen ritkán van tesióra?

tegnap 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Örülj neki, legalább nem töri össze magát.
tegnap 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Hehe! Nálunk az órarend szerint naponta van illetve lenne tesi - örültem is, hogy legalább nem kell külön járatni a gyereket -, na ehhez képest sokszor van, hogy csak (mese)filmeznek a tornatanárral a tanteremben vagy ki vannak csapva az udvarra a gyerekek. Ez nekem is csalódás!

Szóval megnyugodhatsz, mert ahol be van írva, ott sincs tesi..!

BTW: Tesitanárnak kellett volna mennem, király élete van! :D

tegnap 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Nalunk sem tartjak meg az osszes tesi orat mert a gyerekek nagy resze hulla faradt, sokszor vegig aludjak vagy tanuljak azt a 45 percet.

Sok osztaly van, nincs eleg hely nekik igy "tantermi" tesi ora van. Ahol csendben pihennek.

En orulok neki mert levannak igy is terhelve

tegnap 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Aki kitalálta a heti 5 tesit, az sem gondolta komolyan. Se terem, se tanár nincs elég hozzá. Ez csak egy lózung. Amúgy van, ahol elmélet van testnevelés címén heti több órában.
tegnap 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
De nálunk az órarendben SINCS minden nap! Csak 3 nap a héten. Ez hogy van?
tegnap 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: hát látod úgy, hogy valójában azt senki sem ellenőrzi...
tegnap 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk megtartják, heti 2-3 biztos, hogy rendesen tornáznak, 1 játék a tornateremben, 1 udvaron valamit szaladgálnal.
ma 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak versenyistállókban van rendes oktatás, a többit elcsalják, ahol lehet.

Nekem még volt heti öt tesim gimiben. Elég lett volna 3-4.

Máshol úgy oldják meg, hogy tánc van helyette vagy úszás.

ma 05:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem fogalmaztad meg elég érthetően a problémát. A gyógytesivel meg a tánccal együtt van három, vagy azon felül? Mert ha azon felül, akkor megvan az öt.

Egyébként meg sok helyen nincs kapacitás heti öt tesire, mert vagy nincs elég hely, vagy nincs elég tesitanár, vagy ez a kettő egyszerre. Örülj neki, ha emiatt tényleg csak annyi lett, hogy három tesi, és nem az, hogy öt, de abból kettő elméleti, feleléssel, meg beadandóval, házi feladattal.

ma 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!