Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mashol is jan 9-én kezdődik...

Mashol is jan 9-én kezdődik majd a suli és kapásból szabadsággal kell indítani a munkahelyeken? Vagy van ügyelet?

Figyelt kérdés

2022. okt. 27. 17:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem bírtad a covid home office-t? Mesélj még! Képzeld én 3 évessel nyomtam itthon egyedül pénzügyi vonalon. Férjemnek be kellett járni, mivel én covid előtt is HO-ban voltam így semmi könnyítés nem volt, ellenben velem volt az ovis kisfiam, és mint tudjuk 3 éves mellett ha nem beteg, és unja magát mert nincs társaságban, bizony nem egyszerű!

Szerintem meg fogod oldani, kicsit legyél gyakorlatiasabb

2022. okt. 27. 22:33
 32/40 anonim ***** válasza:
De honnan veszed h lesz ügyelet? A sulikba nem szokott. Csak oviba bölcsibe
2022. okt. 28. 06:54
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Össze kell beszélni néhány anyukával, akik hasonló cipőben járnak. Együtt lehetnének a gyerekek, és mindenkinek csak 1-2 napot kéne kivenni pluszban.
2022. okt. 28. 13:10
 34/40 anonim ***** válasza:
32%
Kinek mit intézett a kormánya :-D
2022. okt. 28. 14:37
 35/40 anonim ***** válasza:
38%

Nekem évi 26 nap szabadságom van. A feleségemnek ugyanannyi. Érdekes mi meg tudjuk oldani a két gyerekem felügyeletét a szünetekben. Az idei szabadságokat megtervezzük és a főnököm belement hogy januárban vegyem ki azt a pár napot amit idén nem vettem ki.

Ha nem tudod megoldani a szabadságot akkor vagy segítséget kérsz mástól vagy megoldod máshogy (munkahelyváltás, táppénz, fiezetés nélküli szabadság).

2022. okt. 28. 14:54
 36/40 anonim ***** válasza:
15%
12 éves a fiam. Soha nem volt iskolai szünetekben ügyelet. Ha szünet volt, a fiam itthon volt. Vagy nagyszülőnél, vagy éppen aki tudott rá a családban vigyázni. Nekem nem a fiam szünete határozza meg a szabadságomat. Olyan munkahelyen dolgozom, ahol szabadság idején állandó helyettesítés van, így már hónapokkal előre le kellett adni, hogy ki, mikor megy szabadságra. Soha nem volt ebből gond. Mindig megoldottuk. Táppénzen sem voltam soha a fiammal. De egyébként náluk sincs őszi szünet és tovább tart a téli, így január 9-én kezdenek.
2022. okt. 28. 16:25
 37/40 anonim ***** válasza:
81%

kedves válaszadók, undorítóak vagytok.

itt egy egyedülálló anyuka, aki valszeg 8 kézzel 8 lábbal evickélve próbálja a víz felett tartani a családot, és egy ilyennel kihúzzák a lába alól a talajt, ami így is képlékeny...

szeretett volna kicsit panaszkodni, megértést találni, mert valszeg nem tudja kinek elsírni a bánatát, apa nincs, új munkahely, gondolom ott sincsenek még olyan viszonyban, hogy ezeket elmondja. szégyelljétek magatokat...

2022. okt. 29. 21:48
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy iskolás gyerekkel már nem olyan vészes ez a téma, mint egy bölcsissel ... Ha nem tudsz home office-ban lenni, vidd magaddal, vagy ennyire neveletlen 7-8 évesen?
2022. okt. 30. 06:15
 39/40 anonim ***** válasza:

8

Figyi mi a kolis voltam ottan levették 10fokba és aznap kapcsoták rá a fütést 15fok volt 19 órakkor és ugy aludjál el aztán meg leizzadtál reggel

Iskolába meg ott kabát trunda bugyit vegyel?

2022. nov. 3. 23:19
 40/40 anonim ***** válasza:

"Online oktatas alatt rugalmas es home office melom volt amit el se tudtam volna végezni A home office mellett se tudtam volna a gyerekre delugyelni"

A mi online oktatásunk úgy működött, hogy reggel korán felkeltem, beindítottam a mosógépet, kiteregettem, majd felkelt a gyerekem, megnéztük, hogy milyen feladatokat kell nekünk magunknak megcsinálni, amit utána fel kell rakni, hogy kész van. Közben főztem, takarítottam, mosogattam, elmagyaráztam a gyerekemnek a napi anyagot, megcsináltuk a feladatokat, közben csináltam a home office-os munkámat, volt, hogy a gyerekemmel való tanulást követően, plusz vállaltam plusz pénzért külön melót is és estére kész voltam mindennel. Volt, hogy reggel 7-től este 7-ig nyomtam. Egyedül. Segítség nélkül, mert a férjem dolgozott. Mire ő hazaért, már csak az én munkám maradt. Jelenleg pedig tömegközlekedéssel járok 25 km-re dolgozni, reggel negyed 7-kor indulok itthonról, negyed 6-kor érek haza. Ezt követően ülök még le a gyerekemmel tanulni minden áldott nap. Hétvégén pedig intézem a házi munkát, bevásárlást és készülünk ugyanúgy a következő hétre a suliban. Szóval senkinek sem könnyű. Ha gyereked van, az marha nagy áldozatokkal és fáradtsággal, problémákkal jár. Igazából nem tudsz mást csinálni, mint megoldani. Ha kell, akkor erőn felül. Én ezt teszem már hosszú évek óta. És bárki, aki van a családban, nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, szomszéd, barát-barátnő, őket pedig meg kell kérdezni, hogy tudnák-e vállalni olykor a felügyeletet. Vagy vállalj plusz munkát és fizess valakit külön erre a célra. Nem tudsz mást csinálni.

2022. dec. 2. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!