Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mashol is jan 9-én kezdődik...

Mashol is jan 9-én kezdődik majd a suli és kapásból szabadsággal kell indítani a munkahelyeken? Vagy van ügyelet?

Figyelt kérdés

2022. okt. 27. 17:20
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Online oktatas alatt rugalmas es home office melom volt amit el se tudtam volna végezni mert 2 emberes volt igy is a gyerek felugyelete online oktatáson.

De most lett fix napi 8 as munkám.

2022. okt. 27. 18:06
 12/40 A kérdező kommentje:

A home office mellett se tudtam volna a gyerekre delugyelni. Bagy mákom volt hogy besegitett egy másik home office-os! Es felváltva csinaltuk ki magunkat idegileg.

Hogy pár orát tudsz dolgozni meg online lenni a főnöknek es online oktatas alatt figyelni is az órát a gyerek miatt plusz házi es egesznap gyerekpesztra. Beleőszült mindenki az egészbe. Csoda az is, hogy nem rúgtak ki 2 felnott embert.

2022. okt. 27. 18:09
 13/40 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván nem te vagy az egyetlen azon a munkahelyen, akinek gyereke van. Vagy menjen szabira a férjed.
2022. okt. 27. 18:10
 14/40 A kérdező kommentje:
Apuka drága szabin van a családbol.
2022. okt. 27. 18:15
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kellett volna ilyet mondanod, hogy á, én semmit, ha egyszer egyedülálló kisgyerekes anyuka vagy, akinek nincsen segítsége. Lehet, hogy úgy gondoltad, így könnynebben felvesznek, de ki is raknak majd, ha nem tetszik nekik. Míg ha előre jelzed az élethelyzeted, és ennek tudatában vesznek fel, akkor valszeg rugalmasabbak is.
2022. okt. 27. 18:19
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor milyen választ vársz? Felnőtt ember vagy, oldd meg, ahogy mindenki más. De az is lehet, hogy az egész tárgytalan, mert lesz valamiféle ügyelet, de ezt helyben kell megkérdezned.
2022. okt. 27. 18:21
 17/40 anonim ***** válasza:
23%
Már ott elcseszted, hogy válaszoltál interjún erre a kérdésre. Ezért egyes egyedül csak magadat hibáztathatod. Azt miért nem mondtad válaszként, hogy a magánéleti dolgaidhoz semmi közük nincsen? Amúgy akkor ezek szerint el sem mondtad, hogy egyedülálló anya vagy, vagy mi?
2022. okt. 27. 18:28
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nem kérdezel rá a suliban? Sokkal egyszerűbb lenne, mint látatlanban itt feltenni egy kérdést...
2022. okt. 27. 18:30
 19/40 anonim ***** válasza:
68%
Mi a különbség az között, hogy október végén, november elején veszel ki három napot az őszi szünet miatt, illetve az között, hogy januárra viszel át 3 napot? Mindenképpen ki kellene venni, akkor nem mindegy? Vagy csak én nem értem ezt, de most komolyan
2022. okt. 27. 18:37
 20/40 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ez egy kamu kerdező. Van valaki az Emberek/Munkahely és Tanárok kategóriában, aki pont ugyanebben a hisztis, agresszív stílusban szokott kerdéseket feltenni. A történet mindig más, de a stílus abszolút felismerhető.

Úgyhogy szerintem most is ugyanaz provokál.

2022. okt. 27. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!