Mashol is jan 9-én kezdődik majd a suli és kapásból szabadsággal kell indítani a munkahelyeken? Vagy van ügyelet?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 17:20
1/40 anonim válasza:
Nem lesz ügyelet, pont az a lényeg, hogy ne kelljen fűteni. Annyit esetleg el tudok képzelni, hogy egy városban vagy kerületben összevont ügyeletet tartanak majd egy kijelolt suliban, de nálunk erről nincs még szó.
2/40 anonim válasza:
Homeofficeos idokon vagyunk túl, valamit majd kitalalnak a munkahelyen ismét hogy ezt kezeljék
3/40 anonim válasza:
Majd megyünk melegedni a Karmelita kolostorba ha kirúgnak a nagyon okos találmányaik miatt.
Drága gazdag honatyáinknak észre kéne venni nem mindenkinek futja bébiszitterrel főleg nem ezer forintos kenyér ár mellett.
4/40 anonim válasza:
Ha korábban kezdődne, akkor meg őszi szünetben kellene szabit kivenni.
5/40 anonim válasza:
Nálunk lesz ügyelet 5 intézmény helyett 1 lesz nyitva, 3ovi 2 bölcsi.
Sokan megoldják, bölcsinek elég lesz 1 szoba, ovinak 2-3
6/40 A kérdező kommentje:
Őszi szunetben ugy tudom van ügyelet. Nem?
2022. okt. 27. 17:53
7/40 anonim válasza:
Őszi szünetben hova tetted volna a dedet? Na pont ugyanoda teheted januárban is. És igen, szabadsággal is lehet kezdeni az évet, abban mi a probléma?
8/40 anonim válasza:
Amúgy vicces ez az ellenállás meg negatív hozzáállás egyes szülők esetében. Ha még nem így lenne megoldva, akkor meg azon nyavalyogna az összes, hogy miért kell a gyereknek 18 fokban ülni az iskolában...
9/40 anonim válasza:
Annyira unalmas már ez a hisztis vergődés a kemény 3 nappal hosszabb téli szünet miatt. A gyerekedet pont ugyanoda fogod tenni, ahova az online oktatás alatt tetted, meg akkor, amikor tavaly az osztályát időnként karanténba zárták. Ha annyira iszonyatosan fontos ember vagy, hogy a munkahelyed három napig nem tud nélkülözni, fogadj fel erre az időszakra bébiszittert.
10/40 A kérdező kommentje:
Őszi szinezben ugy tudtam van ugyelet!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskol..
Es új munkahelyem van. Elso kerdes volt az interjun szinte hogy mennyit hianyzok majd. Á, én semmit..
2022. okt. 27. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!