Mashol is jan 9-én kezdődik majd a suli és kapásból szabadsággal kell indítani a munkahelyeken? Vagy van ügyelet?
Az oszi szunetben van ugyeket ugy tudom arra nem kellett volna szabi
A 3 napot nem ertem. 1. hét végig munkanap amig nincs suli.nem?
Nunj dec 21 tol jan 9 ig teli szunet van
A 2 unnep kozott is munkanap van. Arra is szabi kell szerintem
Tehat dec 21-23 munkanap
Dec 26-31 munkanap
Jan 2-6 is munkanap
Amig vegig nincs suli
Ez igy dec 21-jan 9 13 nap szabadság.
Milyen 3 naprol írnak itt?
"Az oszi szunetben van ugyeket ugy tudom arra nem kellett volna szabi"
Neked ennyire természetes, hogy a szünetben iskolai ügyeletben vannak a gyerekeid?
Mire tartogatja egy gyerekkel rendelkező ember a szabadságát, ha nem arra, hogy a gyerekeivel lehessen, mikor nekik szünetük van? A nyári szünet valóban hosszú, ott megérteném, ha a gyerek iskolai ügyeletben lenne, de az őszi, téli, tavaszi szünetben miért nem vagy otthon a gyerekeddel?
Az elozo munkqhelyemen nőtt fel joformán a gyerekem.
Kérdezd a munkáltatokat meg a bolcsi/ovi /iskola összhangját a munkáltatokkal.
Betegség esetén táppenz helyett is szabikat szoktam kérni, mert még a fizetést is lefelezik arra az időre de a gyógyszerköltségek probiok stb. Meg nem semmi plusz.
Meg az ilyenek is hogy szombat most munkanap volt de a suli zárva. Ey rakat ilyen van. Pedagogus nap nyiltnapok. Szülőiken is azt mindhák ha nem megyek hogy nem érdekel a gyerek. Most a vagy a főnök előtt jaratom magam le vagy az ovisuli előtt.
Most is lesznek nyílt órák is. Megint ki nem fog menni? Én. Vagy az uj melohelyen megint benyögöm h megint szabi kell. Mert már vettem ki suli miatt a héten is.
Nem tudok osztódni.
Előző munkahelyem legalább gyerekbarát volt. A főnök már kiságyat is be akart hozatni a bölcsisemnek. :)
Aztán az hone officcal is kombinálhato volt online oktatas alatt.
Most vagyok csak ilyen kommunista rendszerben mert muszáj haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!