Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mashol is jan 9-én kezdődik...

Mashol is jan 9-én kezdődik majd a suli és kapásból szabadsággal kell indítani a munkahelyeken? Vagy van ügyelet?

Figyelt kérdés

2022. okt. 27. 17:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem indítok szabadsággal, hanem tavalyit viszek át januárra. Nemhogy engedik, de nekik is jobb, mert mindenkinek összetorolódtak a szabijai mostanra, és egyszerre mindenki nem mehet el. Így is év végéig alig lesz már olyan munkanap, hogy hármunk közül (akiknek egymással egyeztetnie kell) mindhárman dolgoznánk.
2022. okt. 27. 18:46
 22/40 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk őszi szünet is lesz az iskolában. Így már kicsit nehezebb.
2022. okt. 27. 19:05
 23/40 A kérdező kommentje:

Az oszi szunetben van ugyeket ugy tudom arra nem kellett volna szabi

A 3 napot nem ertem. 1. hét végig munkanap amig nincs suli.nem?

2022. okt. 27. 20:02
 24/40 A kérdező kommentje:

Nunj dec 21 tol jan 9 ig teli szunet van

A 2 unnep kozott is munkanap van. Arra is szabi kell szerintem

Tehat dec 21-23 munkanap

Dec 26-31 munkanap

Jan 2-6 is munkanap

Amig vegig nincs suli

2022. okt. 27. 20:05
 25/40 A kérdező kommentje:
*nálunk
2022. okt. 27. 20:05
 26/40 A kérdező kommentje:

Ez igy dec 21-jan 9 13 nap szabadság.

Milyen 3 naprol írnak itt?

2022. okt. 27. 20:07
 27/40 anonim ***** válasza:
12%

"Az oszi szunetben van ugyeket ugy tudom arra nem kellett volna szabi"

Neked ennyire természetes, hogy a szünetben iskolai ügyeletben vannak a gyerekeid?

Mire tartogatja egy gyerekkel rendelkező ember a szabadságát, ha nem arra, hogy a gyerekeivel lehessen, mikor nekik szünetük van? A nyári szünet valóban hosszú, ott megérteném, ha a gyerek iskolai ügyeletben lenne, de az őszi, téli, tavaszi szünetben miért nem vagy otthon a gyerekeddel?

2022. okt. 27. 20:11
 28/40 A kérdező kommentje:

Az elozo munkqhelyemen nőtt fel joformán a gyerekem.

Kérdezd a munkáltatokat meg a bolcsi/ovi /iskola összhangját a munkáltatokkal.

Betegség esetén táppenz helyett is szabikat szoktam kérni, mert még a fizetést is lefelezik arra az időre de a gyógyszerköltségek probiok stb. Meg nem semmi plusz.

Meg az ilyenek is hogy szombat most munkanap volt de a suli zárva. Ey rakat ilyen van. Pedagogus nap nyiltnapok. Szülőiken is azt mindhák ha nem megyek hogy nem érdekel a gyerek. Most a vagy a főnök előtt jaratom magam le vagy az ovisuli előtt.

Most is lesznek nyílt órák is. Megint ki nem fog menni? Én. Vagy az uj melohelyen megint benyögöm h megint szabi kell. Mert már vettem ki suli miatt a héten is.

Nem tudok osztódni.

2022. okt. 27. 20:22
 29/40 A kérdező kommentje:

Előző munkahelyem legalább gyerekbarát volt. A főnök már kiságyat is be akart hozatni a bölcsisemnek. :)

Aztán az hone officcal is kombinálhato volt online oktatas alatt.

Most vagyok csak ilyen kommunista rendszerben mert muszáj haladni.

2022. okt. 27. 20:24
 30/40 anonim ***** válasza:
55%
De nem értem, miért ciki szabit kivenni? Van x nap szabadságod, neked az jár. Minden munkáltató kalkulál azzal, hogy a dolgozók kiveszik a szabadnapjaikat.
2022. okt. 27. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!