Torna óra alól felmentést lehet kérni orvosi igazolás
nélkül?
Figyelt kérdés
Az esetünkben: fiam foga majdnem kitört, magán fogorvoshoz vittük ahol ma is volt rendelés. Nem kaptunk orvosi papírt az állapotáról, csak a számlát. Most rögzítették a többihez, 2 hét múlva röntgen, hogy vissza forrt e. Jó lenne ha addig nem kéne aggódnom a tesi órák miatt...
Kihez forduljak ilyen esetben? A magán rendelőhöz, gyerekorvoshoz, osztályfőnökhöz?
Tanárfüggő. Mi ezt meg tudtuk beszélni a tesitanárral, nagyon jó arc volt. Ha otthon maradt a cucc, vagy beszimuláltunk valamit, instant 1-es, mert át akartuk verni. Viszont elég volt annyit mondani, hogy "tanár úr, most nincs kedvem! " és akkor le lehetett mellé ülni beszélgetni :)
2018. máj. 26. 22:18
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Holnap írok az osztályfőnöknek. A tesi tanárt alig ismerem, és nem tudom milyen gyorsan reagál az üzenetekre. Az o.f. Ilyen szempontból megbízható.
2018. máj. 26. 22:23
4/9 anonim válasza:
Tényleg tanárfüggő. Tesóm tesitanára sínbe rakott repedt ujjal, orvosi igazolással kislabdát hajítatott vele. Azt mondta, ahányszor nem csinálja, annyiszor egyes. Tesóm meg tesi speciális tagozaton akart továbbtanulni, nem engedhette meg magának az egyest. Szerintem beszélj te is a tanárral, a gyereket sokszor nem veszik komolyan.
2018. máj. 26. 22:34
5/9 anonim válasza:
Írj az ellenőrzőbe + a számlát vigye el a fiad. Ha leírod pontosan mi történt meg ugye ott a számla nem lesz gond nem fog tesizni.
2018. máj. 27. 07:40
6/9 anonim válasza:
Èn egyszerüen az üzenö füzetbe irtam, az osztályfönöknek és a Tesitanárnak. Mind a kettönek egyszerre címezve. Mondtam az elsös lányomnak, hogy mutassa meg az osztályfönöknek és ha mennek a tesitanárnak.
2018. máj. 27. 09:26
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is! Most az of válaszára várok.
Kedves 6-os! Nálatok elfogadták így?
2018. máj. 27. 11:38
8/9 anonim válasza:
Ezt szerintem igazolás nélkül is meg lehet beszélni a tesitanárral, osztályfőnökkel.
Nem teljes felmentés, csak könnyített testnevelés. mert pl gimnasztikázni, futni miért ne lehetne? oké, ne focizzon, kosarazzon, kidobózzon... de azért a tornaóra nem csak ezekből áll.
2018. máj. 28. 08:25
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló neked is! Ez így nem jutott eszembe, tán a fiam habitusa miatt, aki igen pörgős, szeleburdi gyerek....
A végén még elfelejtené hogy mit lehet és mit nem 😁
Ma megyek az ambuláns papírért, akkor beszélek az orvossal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!