Iskolában tényleg nincs tanszünetekben gyermek ügyelet? Bugyuta kérdés,de mivel senkink nincs aki vigyázna majd a gyerekekre míg dolgozunk ezért ezek a dolgok megnehezítik a munkát..Idén kezdi a nagy a sulit.
Van napközis tábor
vagy nem nyárra gondolsz?
Nálunk 2 hét ügyelet van, közvetlenül a tanév vége után.
Tehát 2 hónapot kell megoldani, nálunk tábor, bébiszitter és szabadság van felváltva.
Ha jól tudom valamennyi ügyeletet köteles biztosítani az iskola, de nem biztos hogy helyileg ott lesz ahova jár. Lányom mikor egy megyeszékhelyen kezdte az elsőt át ofő mondta hogy pár hétre lehetne kérni ügyeletet de nem tanácsolja mert másik suliban lesz és általában olyan gyerekek vannak ott akiknek otthon főtt ételt sem tudnak adni, itt legalább azt kap (kisebbség)
Ha vidéken éltek szinte kizart hogy lesz. Sajnos zsebbe nyúlós lesz a nyár ha nincs nagyszülői segítség. Minden tábor elég drága.
Nehéz, nálunk sincs nagyszülő aki vállalná.
Vannak ezek az Erzsébet táborok, jókat hallottam róla, és olcsó.
Sok helyen az önkori szervez ingyenes tábort.
És más szülövel összefogni, egymás gyerekére vigyázni.
Esetleg ha van rokon aki besegít.
Igen, pont ezt akartam javasolni én is, amit a #9.
Össze lehet fogni más szülőkkel! Amelyik szülő pl. otthon van a sajátjával, simán tud vigyázni másik 2-3 gyerekre, és kölcsönösen a többiek is. Így már eleve harmad-negyedannyi szünidei szabadságot kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!