Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolában tényleg nincs...

Iskolában tényleg nincs tanszünetekben gyermek ügyelet? Bugyuta kérdés,de mivel senkink nincs aki vigyázna majd a gyerekekre míg dolgozunk ezért ezek a dolgok megnehezítik a munkát..Idén kezdi a nagy a sulit.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, amit én a 6. válaszban írtam, az nem tábor. Nyári ügyelet és nem kerül semmibe, összesen a kajáért kell annyit fizetni mintha a suliba járna a gyerek. Cserébe tényleg csak felügyelet, program semmi. Viszont arra jó, hogy a gyerek biztonságban legyen amíg te dolgozol. Kérdezz rá, hogy nálatok van-e ilyesmi. A suliban vagy az önkormányzatnál meg tudják mondani.
2022. ápr. 27. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

"simán tud vigyázni másik 2-3 gyerekre"

Hát, azért nem biztos, hogy olyan simán, főleg, ha neki csak egy van, ahhoz van szokva, és főleg, ha az övé egy kis angyal, a többi meg pont nem... :)

2022. ápr. 27. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:

12: jogos.... de nyilván nem előzetes "felmérés" után vállal be az ember osztálytársakat..

Mi a barátnőimmel rendszeresen csináltunk ilyen vetésforgót, ráadásul ottalvósan. Levittem a balatoni nyaralóba három plusz gyereket a sajátjaim mellé.

2022. ápr. 27. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Kell biztosítani felügyeletet a szünetekben, de csak bizonyos létszámú igény felett. Városokban általában van is, csak változó helyszíneken (minden héten más iskolában). Az Erzsébet táborok szinte ingyenesek, önkormányzati és hittanos táborok is szoktak lenni.
2022. ápr. 27. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is az Erzsébet táborokat ajánlom. Nálunk a suli és az helyi családsegítő szolgálat is pályázik. Idén 2-2 ilyenre megy. Ez négy hét. A többit szabadságból oldjuk meg. A 2 hét szabim alatt én vigyázok a barátnőjére is. Cserébe 2 hétig ők vigyáznak az én kislányomra. A maradék 2 hét pedig a férjemé.
2022. ápr. 28. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"A 2 hét szabim alatt én vigyázok ... A maradék 2 hét pedig a férjemé."

Az egész gyerekkorom így telt... Sose lehetett együtt az egész család... :(

Jó, lehetett volna sokkal rosszabb is, tudom, de azért mégis jó lett volna együtt menni nyaralni néha, vagy egyszerűen csak együtt otthon lenni...

2022. ápr. 28. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Mindenhol meg kell szervezni az ügyeletet, de ez nem az iskola, hanem a tankerület feladata. így előfordulhat, hogy nem saját iskolában, van az ügyelet, hanem másikba kell vinni a gyereket.

Enyém 4 évig minden nyáron ment 4-6 hetet. Szerette.

2022. ápr. 28. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt pedig halkan mondom, hogy ha nem eszik a gyerek, vagy otthonról viszi, még a kaját sem kell nyilván fizeti ügyeletben, mert minek?

Itt valóban leginkább csak gyermekmegőrzés van, de azért iyekeznek. zoktak zenélni, bejárják a város játszótereit, és van, hogy fagyizni mennek. Minden létszámfüggő. Egyik napról a másikra is szoktak hatalmas változások lenni, míg egyik nap 40-en vannak, máik nap lehet, hogy már csak 5-en lesznek.

Nálunk a 10-12 fő az átlag létszám, de olyanba is belefutottunk a korábbi években, hogy egyedül a fiam volt bent.

2022. ápr. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!