A te gyereked néz mesét a napköziben?
Nagyon foglalkoztat, h vajon rossz iskolát választottunk, vagy ez kollektíven rossz, úgy ahogy van.
Bp, 16.kerulet, okostabla mindenütt, ami könnyíti az oktatást, rendben. De hogy a napköziben minden áldott nap van mesenezes?! (MineCraft, Katica lány, magyar népmesék)
Ez csak szerintem nem normális?
Nem tud valaki valamiféle szabályozásrol? Vagy volna vmi tapasztalat?
Csak hogy tudjam máshol mi a helyzet, mielőtt felhívom a titkárságot.
Köszönöm annak, aki válaszol.
A lányomék csoportjában nem, de a másik csoportban minden nap van mese a napköziben.
Nem gondolnám hogy ez akkora baj egy kisiskolásnál.
Megvan a házi, hozzák az uzsit és közben megy a mese.
Nálunk szerintem csak azért nem mert nincs tv/projektor 😅
Szerintem normalis.
Elfaradnak addigra a gyerekek, jo ha kicsit kitudnak kapcsolni és nem egyfojtaban az agyukat porgetni. :)
“Elmondta a napközis nevelő, hogy elfáradnak a nap végére”
Mit fáradnak el mikor semmit nem csinálnak kb :DD
Nem néznek, max alkalomszerűen, pl karácsonyi szünet előtt egyszer egy karácsonyi mesét.
Én sem örülnék, ha ez lenne a program.
"mielőtt felhívom a titkárságot"
Szerintem igazad van, hogy nem kéne mesét nézniük, főleg nem rendszeresen és hosszú időn keresztül, de egy titkárságra telefonálástól mit vársz? Szerintem akkor már inkább írd meg levélben az igazgatónak, hogy mi a véleményed, úgy legalább nyoma lesz és még válaszolni is köteles lesz rá (ha jól tudom), de ami fontosabb, hogy úgy nagyobb eséllyel eljut hozzá, hogy mit is látsz gondnak, és még az is lehet, hogy meg fogja kérni a kollégáit, hogy hanyagolják a mesenézetést amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!