A te gyereked néz mesét a napköziben?
Nagyon foglalkoztat, h vajon rossz iskolát választottunk, vagy ez kollektíven rossz, úgy ahogy van.
Bp, 16.kerulet, okostabla mindenütt, ami könnyíti az oktatást, rendben. De hogy a napköziben minden áldott nap van mesenezes?! (MineCraft, Katica lány, magyar népmesék)
Ez csak szerintem nem normális?
Nem tud valaki valamiféle szabályozásrol? Vagy volna vmi tapasztalat?
Csak hogy tudjam máshol mi a helyzet, mielőtt felhívom a titkárságot.
Köszönöm annak, aki válaszol.
Én teljesen megértelek, engem is zavarna. Iskolában ne nézzenek napi szinten mesét.
Másrészről megértem szegény tanárokat is, hogy napköziben elszabadul a pokol, ha nincs valami ilyesmi program.
Minden nap van egy népmese, hangos könyv amit meghallgatnak uzsi közben. De ez nem zavar. Elmondta a napközis nevelő, hogy elfáradnak a nap végére. Ilyenkor picit kikapcsolnak.
Ma is mesét hallgattak. Aki akarta olvashatta is mert ki volt vetítve. Ezzel semmi bajom nincs.
De ha minecraft lenne biztos kiakadnék. Itthon megy a harc mert a gyerek azzon függne csak.
Nálunk sosem néztek még mesét napköziben.
A tanév végén a nyári ügyeletben volt 1-2 nap, amikor délután lehetett bent mesézni.
Előfordult, de nem napi szinten. Sokat voltak kint az udvaron illetve a közeli játszótéren, rendszeresen kreatívkodtak valamit, de ha nagyon rossz idő volt, vagy összevont csoport, akkor volt mesenézés is néha.
Gyerekfilmeket néztek inkább, nem mesét (3.-4.-esek voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!