Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akik most szülők és még a...

Akik most szülők és még a régi időkben voltak gyerekek, mit gondolnak erről a cikkről? Mit gondolnak a történtekről és az utóhatásáról? Mivel ez tavalyi cikk, lehet tudni arról, hogy mi lett a vége?

Figyelt kérdés

[link]

Tömören összefoglalva egy kislánynak balesete lett, mert nem engedte ki a tanár a toalettre és az anyuka eljárást indított az iskola ellen, a kislánynak pedig pszichológushoz kellett járnia, mert önbecsülési problémái lettek. Az esetet súlyosbítja, hogy a tanár galád módon viselkedett, mind a baleset előtt, mind utána.

Érdekelne azoknak a véleménye, akik a kilencvenes években vagy előtte voltak diákok és most szülők vagy nagyszülők.

2022. ápr. 28. 23:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
13%

17. Vagyok

Nyilvàn nàlunk is elő volt készítve a dolog.

Eleinte, amikor óra vége volt, szólt a tanító, hogy mindenki oldja emg folyó s egyéb ügyeit.

Sőt, 4. Osztàlyig együtt mentünk az udvarra, előtte elmentünk a mosdó előtt.

Nagy lecseszést kapott, akinek ki kellett menni óra közben.

A tanàr a következő alkalommal úgy jött be, hogy felemlegette.

Szóval, ha egy mód volt rá, akkor az ember megoldotta szünetben.

Dolgozat előtt pedig szólt a tanár, hogy közben nem lehet kimenni.. osztás előtt találja ki bárki..

Szóval korrektek voltak, de ritka is volt..

2022. ápr. 30. 07:00
 22/37 anonim ***** válasza:
8%
Mondjuk én eleve ott veszek el, hogy egy szobatiszta 6 év feletti hogy nem bír ki 45 percet mosdohasznalat nélkül. Most nyilván nem egy veszteségről van szó, vagy hirtelen rosszul letrol.
2022. ápr. 30. 07:04
 23/37 anonim ***** válasza:
65%
Veszteseg- vesebetegseg akart lenni
2022. ápr. 30. 07:04
 24/37 anonim ***** válasza:
53%

22, de a vesebetegségnek, hogy mi köze a bekakiláshoz, az nem érthető, még a cikkben sem.

De ahogy egy sima kakilás is jöhet rá az emberre, hogy már rohan a wcre, és nem rosszullét csak sima kakilás, máskor meg úgy, hogy bőven kibírja - a pisiben is van olyan hogy hirtelen rátör az emberre, máskor meg tartogatja.

2022. ápr. 30. 08:20
 25/37 anonim ***** válasza:
96%
Azt meg hogy valakit leteremtsenek azért, mert pisilnie kell és fel is emlegessék neki, elég felháborítónak tartom.
2022. ápr. 30. 08:22
 26/37 anonim ***** válasza:
12%

Kócostól!

Egy szobatiszta gyerek képes kellene hogy legyen visszatartani arra q 45 percre....

2022. ápr. 30. 14:18
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

26, nyilván téged még sosem kapott el úgy a fosás, hogy örültél, ha percekig bírtad.

Mert én szobatiszta vagyok vagy 35 éve, de bizony van, amikor alig várom, hogy hazaérjek a 10 percre lévő boltból.

2022. ápr. 30. 16:47
 28/37 anonim ***** válasza:
18%

27!

Ahogy írtam már korábban is, nyilván nem egy hirtelen rosszullét a kérdés.

2022. ápr. 30. 17:13
 29/37 anonim ***** válasza:
93%

26-os, én épp tegnap olvastam egy 37 èves ember beszàmolòjàt redditen, aki a munkahelyi autòjàt csinàlta össze. 10 percre volt mar csak a munkahelyètől, mikor èrezte, hogy azt màr nem bìrja ki, akkor megàllt egy boltnàl, de a parkolòbòl màr nem jutott a boltig...

Felnőttnek is van olyan, amikor nem bìrja ki. Gondolj bele, milyen lenne, ha valakit az irodai asztalàtòl nem engedne a főnöke wc-re mikor ràjön a szapora.

Egyèbkènt volt olyan hatalommàniàs ès gonosz csoportvezető, az ügyfèlszolgàlati munkahelyemen, aki szerint elvileg csak x alkalommal hagyhatnànk el a helyünket műszakonkènt. Mikor ez eljutott a főnöke fülèig, teljsen elhűlt, hogy ez mennyire abszurd. De addigra az egyik kolleganőmnek kiújult a veseproblèmàja tőle.

2022. ápr. 30. 17:14
 30/37 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk volt olyan szabály a melóban, hogy első és utolsó órában nem hagyhattad el az irodát.

Egyszer bementem, kb 20 perc múlva hirtelen begörcsölt a hasam. Akartam szólni az épp ott levő vezetőnek, de ahogy felálltam éreztem, hogy nem bírok odamenni, az irodán meg nem akartam átkiabálni neki.

Szóval gondoltam, amikor visszamegyek, odamegyek és elmondom mi történt - és egyszerűen csak kirohantam az irodából.

Amikor végeztem és kimentem a wcből a vezető ott állt a folyosón, kérdezte, hogy ez mi volt és tudom e, hogy nem szabad kimenni első órában.

Ez elég rosszul is esett, hogy kiment a folyosóra, esélyt se adva, hogy én megmagyarázzam.

De az még rosszabb, hogy egy dolgozó szabályt sért azzal, ha fsni megy.

2022. ápr. 30. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!