Mikor elkérik egymástól a leckét a gyerekek, akkor el is küldi valaki a hiányzóknak?
Nálunk valahogy nem túl nagy lelkesedéssel küldik, sokszor könyörögni kell.
Csak kíváncsi vagyok ez máshol is így megy, vagy defektes az osztály.
Általános iskola, felső tagozat.
Sajnos ezen küzdünk mi is. A lányom hiányzik a héten, és kérte a barátnőjét, aztán az volt a válasz, hogy nem csináltak semmit, nincs lecke semmiből. Már 3 napja. Azért ezt nehezen tudom elképzelni. Haladunk a tankönyvből az alapján, amit a tanár beírt a Krétába, sajnos nem valami bőbeszédűek.
Másik osztálytársának írt, ő meg elküldte végülis.
Tizenegyedikes vagyok.
Nálunk ez úgy működik, hogy aki hiányzik, annak senki nem küldi el. Hiányoztam 3 hetet, 3 hétig nem kaptam házit, és amikor visszamentem suliba, engwm csesztek le, hogy miért nem kértem el a házit.
Viszont ugyanezek az emberek be tudnak írni a csoportba, hogy "Valakinek nincs meg a matek házi?"
Azzal nincs gond, a házit beírják a krétába.
De mikor órán írnak a füzetbe, akkor azt nehézkes megszerezni.
Állítólag elfelejtik. De már volt rá példa hogy valaki beküldte a közös csoportjukba, majd elkezdték a többiek, hogy ide mit írtál, nem lehet elolvasni, túl pixeles meg stb. Esetleg rosszul is eshet az illetőnek ha nekiállnak cikizni, miközben jó szándékú volt.
Pedig a tanárok is állandóan szólnak, hogy továbbítsák.
Mindenesetre ez úgy látszik egy "normális" jelenség manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!