Más szülőt is zavar, hogy ilyen emberek tanítják a gyerekeinket?
Figyelt kérdés
Nettó 140 ezret kap egy mesterdiplomás kezdő tanár. Az ilyen miből legyen motivált, mikor megélni sem lehet belőle? Egyáltalán ki olyan marha, hogy ennyiért a pályán marad? Ehhez nagyon életképtelennek kell lenni. Életképtelen emberekre bízni a gyerekeinket pedig nem a legjobb ötlet szerintem.2020. dec. 31. 11:27
61/62 anonim válasza:
62/62 anonim válasza:
Azért ez egy összetett probléma. Nem csak a fizetésük, de a megbecsülés is változott. A szülők is ahogy vélekednek a tanárokról, szégyen. Lehet, hogy némelyik meg is érdemli, de a gyerek előtt nem kéne hangoztatni, mert utána a gyerek sem fogja becsülni a tanárát, és akkor már nem fog neki szót fogadni.
Se pénz, se becsület, én őszintén nem értem minek megy mostanában valaki pedagógusnak. Szerintem készüljünk az online oktatásra, 10 év múlva úgy fogják tanítani a gyerekeinket. Egy központi tanterv, aztán nézze meg azt mindenki. Tanár sem kell, még olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!