Más szülőt is zavar, hogy ilyen emberek tanítják a gyerekeinket?
35!nem altanositva, csupan tapasztalatbol. 4 gyerekem van es en is voltam iskolas, szoval emlekeim is vannak. A tanarok nagy tobbsege alkalmatlan. A maroknyi kisebbseget, aki el hal a tanitasert azt pedig sajnalom, mert a nagy tobbseg megitelese jol lehuzza oket is.
Amugy egy friss ropogos pelda. Elso osztalyosok (nem az en gyerekemet tanitja), friss diplomas 24 eves fiatal tanarno. Mar most 4! honap melo utan nem bir a kolkokkel, minosithetetlen, lekezelo stilusban, hangnemben beszel, banik veluk. Meg azt is hangoztatja, az egesz suli tudja, minel hamarabb terhes akar lenni, mert elege van. Szerencsere sikerult is neki.
4 gyerekunk, rengeteg baratunk, rokonunk van. Osztalytarsak kisebb, nagyobb testverei
Tanar ismerosok szep szammal, nem, ok nem a gyerekeim tanarai kozelebbi, tavolabbi ismerosok. Es hiaba nem tetszik, hiaba szajkozod az "altalanositast" attol meg ez van. A tanarok nagy resze alkalmatlan. Sajnalom.
Persze ezek a hülye semmirekellők készítettek fel titeket - és most a gyerekeiteket - az érettségire, felvételire, nyelvvizsgára stb.
Az, hogy a közoktatás még úgy-ahogy működik, a lelkiismeretes pedagógusoknak köszönhető.
Nekem jó tapasztalataim vannak a tanárokkal leginkább, legalábbis a mi giminkben a többség jó arc volt, tök átlag budai gimnáziumban. Ha valakinek a gyerekei csak "szemét" tanárokkal találkoznak, akkor ott lehet a drága csimotákkal is baj van. Tudod, ha mindenki szembe megy az autópályán...
Amúgy ha én alkalmatlannak találnám a tanárok nagyrészét, akkor magánsuliba vinném a gyerekeimet, ott jobban megfizetik a pedagógusokat. Miért nem teszel így? Azért ahhoz is elég nyominak kell lenni, hogy valaki négy gyereket is államiba járasson, mikor az elejétől utálja az egészet. Vagy annyira azért nem fontos a minőségi oktatás, csak jó szidni a tanárokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!