Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsós gyerek, ha nem tudja 45...

Alsós gyerek, ha nem tudja 45 perc alatt megírni a dolgozatot (matek), akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Beadja úgy ahogy van vagy folytatja még szünetben?

2020. okt. 12. 17:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%

19-es, azért a törit ne hasonlítsd a matekhoz. Ha nem tanulod meg az évszámokat az baj. De pl. egy figyelemzavaros gyereknél ez más. A lányom adhd-s, a logikája hibátlan, érti, hogy mi a feladat, de sajnos elnézi a számokat, sokszor előfordul, hogy egy sorral lejjebb nézi, mi a feladat stb. Ezek miatt 3-as. Pedig minden feladatot ért.

20-as, igazad is van, meg nem is. Én mindkét gyerekemmel váltottam iskolát, mert a tanárral nem jutottunk dűlőre. De az új iskolában sem lett jobb. A lányomnak pl. 5 éve ki van írva, hogy többlet idő jár neki. Elmondjam hány tanár tartotta ezt eddig be? 0. Minden évben bemegyek, és mindig elmondom. Hiába. És sajnos a többi szülőtől is ezt hallom. Belefáradtam már. Volt, hogy az igazgatóhoz mentem, utána meg felhívott a tanár és fél órát ordított velem, hogy én milyen gerinctelen vagyok, hogy a háta mögött bemószerolom a főnökénél. Mondtam neki, hogy többször kértem, de nem tartja be. Amúgy akkor el is határoztam, hogy nem mászkálok be a suliba. Minek. Annál jobban szivatják utána a gyereket. Egyébként meg sni-s gyerekkel nem is olyan könnyű iskolát váltani, de valószínű ott sem lenne jobb.

2020. okt. 13. 16:47
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A dolvozatot 45 perc után beszedik és értékelik azt amit írt a gyerek. Nem adják vissza csak kijavítva. Van akinek elég a 45 perc és van akinek nem elég.

A negyedikes központi írásbeli is 45 perces (10 feledat van).

2020. okt. 13. 19:12
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 20-as!17-es vagyok.

Teljesen igazad van!Nekem,a szülőkkel együtt többször -borult el az agyunk,de a tanítónőt marhára nem izgatja.

A 3 dolgozatok október-november-be voltak,és mondta a tanító,hogy karácsonyig csak ötöst vagy egyest ad.Így kaptuk be a 2 egyest,és mivel csak párat rontott a harmadikban ezért kegyes kettes lett.

Tényleg nem normális,amit ez a tanítónő művel,sorra mennek át máshova a gyerekek.Köztük idén egy matematika érettségiztető tanárnő fia is,mert már nem bírta ezt az agyrémet,és szerinte szakmailag,emberileg ez a tanító teljesen alkalmatlan.

Én tudom,mit tud a fiam,mondtam is neki már,hogy tojja le,hanyast kap,tudjuk,miért kapja.

A többi tantárgyból dettó lehúzások vannak pofára,idegből,meg csakazért is,mert utálnak tanítani,meg a gyerekeket,szülőket,mindent.Tudnék mesélni a sok szívatásról,miket művelnek a gyerekekkel!Pár évig küzdött,aki tudott,de vagy feladták,vagy belenyugodtak,vagy kibekkelik még ezt az évet,és rimánkodnak az online oktatásért,mikor is inkább én tanítottam a gyerekemet,minthogy azt hallgassa minden nap,hogy ő milyen idióta,meg meg fogják buktatni.Plusz a tanítónő rögtön az elején,eleve kizárta,hogy online órát tartson,így megúszta,hogy minden nap nézni kelljen egymást...Örültünk mi is!

Itthon ezért a fiamnak csak ötösei voltak mindenből,és soha nem csalt a dolgozatoknál!

Nem mellékesen,a matektanárnő fiának,aki elment máshova, visszanőtt a haja,amit a kedves tanítónője miatt tépkedni kezdett,és hálistennek pszichológushoz sem kell már járnia.

Reméljük felsőben már nem pszichopata tanárok lesznek,és akkor helyére zökken minden,normális iskolás évek jönnek,ami a kisebb tesónak megadatott,merthogy a kisebbik fiam tanítói pont az ellenkezői szerencsére,nagyon szeretjük őket,nagybetűs tanítók!

2020. okt. 14. 13:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tanárhiány van, a legtöbb tanár azt csinál, amit akar.
2020. okt. 14. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!