Alsós gyerek, ha nem tudja 45 perc alatt megírni a dolgozatot (matek), akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Beadja úgy ahogy van vagy folytatja még szünetben?2020. okt. 12. 17:16
1/24 anonim válasza:
Ez a tanáron múlik, bár indokolatlan kivételezés lenne. Azt gondolom, hogy mindenkinek adott ideje van, beszedik, ha nincs kész akkor is.
2/24 anonim válasza:
elveszik tőle és azt értékelik amit le tudott írni
3/24 anonim válasza:
Így járt. Nagyon ritkán írhatják a gyerekek a szünetben is a dolgozatot, akkor is csakúgy, ha sokan nem tudták befejezni.
4/24 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést, hogy nálatok mi a szokás. Csak a gyakori így megfogalmazva nem engedi kiírni...
2020. okt. 12. 17:42
5/24 anonim válasza:
Ha sokszor előfordul, akkor megkérik a szülőt, hogy vigye olyan iskolába, ahová való. Pl. kisegítő vagy gyenge általános.
6/24 anonim válasza:
kisegítőt jó pár éve megszüntették
7/24 anonim válasza:
Tanára válogatja. Nálunk még gimiben is hagytak időt még a szünetből, nem csoda, hogy sokan az érettségit is éppenhogy be bírták fejezni. Szerintem ez rossz elv. Sietetni sem kell, de meg kell tanulni, kicsit felvenni a tempót.
Legjobb tanács amit adhatsz neki: csinálja meg a könnyebbeket és a nehezeket hagyja hátra.
8/24 anonim válasza:
Leosztályozzák, ameddig jutott.
9/24 anonim válasza:
8-as vagyok. Úgy ertem,az összes feladattal osztályozzák le, ami kimaradt, 0 pont.
10/24 anonim válasza:
1-2. osztályban nálunk következő órán vagy napköziben folytathatta az, aki nem tudott végezni vele.
DE ezek azért úgy vannak összeállítva, hogy az ellenőrzés is bőven beleférjen az időbe (nem 45, hanem inkább 35 perc ez az idő, mert nyilván van egyéb teendő, előkészület is az órán). Szóval igen keveseknek kevés a tanóra ideje a dolgozathoz, és ez komoly gondot, hiányosságot is jelezhet. Érdemes felkeresni emiatt a tanítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!