Ha a szülö ès tanító között nézeteltérès van, mennyire jellemzö, hogy a gyermeken töltik ki és hàtrànyosan megkülönböztetik? Milyen indoklàst fogadnak el èvközbeni vagy évvégi iskolavàltàshoz amennyiben a gyerek jàr pórul ez miatt?
A tanito ellenàll mindenféle kommunikàcionak. Semmit nem tudok megbeszélni vele. Pl mikor hozom haza a kicsit nem köszön nekem vissza, mas szülövel beszél mintha ott sen lennék, de kihivja a gyermeket, ahogy atveszem, gyorsan elhuz.
Vagy màr most kezdeményezzek rendkivüli fogadooràt erröl, hogy a mi nezeteltérésünk miatt a gyermekemmel hogyan fog eljàrni?
1.o.
Kihez lehet fordulnom ha aggodom es lassan kikészülök teljesen? Naponta bögök, mert féltem a kicsit nagyon.
Most ez nem E-mail téma-ez az egy elèrhetösége van.
A gyermekem nem kap pozitiv megerösiteseket beszoktatàs alatt,feladatlapokat kapnak, azokat nem tölti ki, csak a kistarsairol mesel, ha kerdezem, egyetlen szobeli dicseretet sem tud emliteni, nemhogy piros pontrol beszelni vagy hasonlok mint màs gyerekek.
Ezek miatt en naponta élek rettegésben. Azt sem tudom kihez fordulhatnék.
De ilyen indokkal àt sem venné màs iskola.
Es plane a kistarsai miatt nem is akar sulit vàltani a kicsi, ö ezeket nem latja még àt hogy esetleg be van skatulyazva és elitelve. Miattam.
7-es vagyok. Ugyan nem jogász, hanem pedagógus. Év közben is fel kell vennünk a körzetes gyerekeket. És nem szoktunk részletes indoklást kérni, sőt, igazából kérdezni sem szoktuk, anélkül is elmondják.
Kérdező, a körzetes suliba jár most a gyereked?
2 körzetes sulink van.
Abbol jàr most az egyikbe
A mi utcánkhoz 2 iskola tartozik.
Nem a semmi munkaert várok piros pontokat, hanem beszoktatás van ès pozitiv megerösitesekkel matricakkal jutalmazzák az eröfesziteseket is. Azt igy probalkoznak. Hogy a gyerekekkel ne egy életre megutáltassâk a sulit hanem fokozatosan beszoktassàk.
Idézem:
Körzethatàrok 2020/21
I. körzet(3 iskola felsorolva)
-..
-..
-..
A körzetbe tartozo intezmenyek felvételi körzete(es itt sorolja az utcàkat)
-..
-..
-..
..
.
.
II.körzet (ujabb 3 iskola)
.
Körzetbe tartozo intezmenyek(ismet utcanevek)
.
.
Es igy tovàbb x körzet
3 körzetes sulink van, nem is 2
Meg se probàlom rendezni???
Beszelni akartam vele a kicsi elhozatalànàl, de ö nem köszönt vissza sem es kiadva a kicsit ogy rànèztem, gyorsan kihasznalva az alkalmat, elhuzott
Az egesz kerdesem eleje arrol szol hogy nem tudok vele kommunikalni.
Kèrdeztem hogy illdomos e màr most rendkivüli fogadoorat kerni.
Amugy irtam neki e-mailt. Remelem egyaltalàn lereagàlja érdemben.
Tehát véletlenül rossz néven szólított és ebből keveredett ez az egész balhe?
Szerintem megőrültek az emberek, de komolyan. Normális vagy? Zokon venni és megsértődni, mert elrontotta a nevedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!