Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit gondoltok,online oktatás...

Babyboom567 kérdése:

Mit gondoltok,online oktatás lesz?

Figyelt kérdés

Kedves Mindenki!

Egy előző kérdés inspirált,amiben jól le lettem pontozva.

És kíváncsi vagyok a véleményetekre.

A helyzet, hogy a gyerekem speciális fejlesztő oviba fog járni,és leírtam abban a kérdésben, hogy mi lehetőségeinkhez mérten felkészültünk az itthoni fejlesztésre IS, mert szeretném elkerülni ami márciusban volt,hogy egyik pillanatról a másikra bezárt minden,és oldjuk meg ahogy tudjuk.

A kérdés lényege,hogy miért elítélendő ha valaki felkészül az otthoni létre IS?

2020. aug. 18. 09:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
46%

Jó, akkor szerintetek már októbertől jövő júniusig online oktatás lesz

Van itt bárki olyan aki ezt teljesen komolyan gondolja? Ez jóval több kárt okozna összességében egy elszabadult covid járványnál is.

2020. aug. 18. 16:27
 32/47 anonim ***** válasza:
43%

"Jó, akkor szerintetek már októbertől jövő júniusig online oktatás lesz.

Van itt bárki olyan aki ezt teljesen komolyan gondolja? Ez jóval több kárt okozna összességében egy elszabadult covid járványnál is."

Csak remélni merem, hogy ez érdekelni fogja azokat, akik döntenek.

14. vagyok

2020. aug. 18. 16:30
 33/47 anonim ***** válasza:
25%

31!

Senki nem írta ezt, csupán meg lett említve, hogy van rá esély. De ha pl enyhe ősz és tél lesz, akkor kevesebb lesz a simán meghűlés, máris nem lesz online oktatás.

2020. aug. 18. 16:53
 34/47 anonim ***** válasza:
14%

31 senki nem mondta itt, hogy júniusig, de nyilván könnyebb azt magyaráznod, amit gondolsz, hogy mások mondanak. Már tavaly is arról volt szó, hogy tavaszra meglehet az oltóanyag. De ha ennek a vírusnak tipikus hullámai vannak, akkor ugye megint 3-4 hónap alatt lejjebb hagy majd onnantól, hogy felfelé kúszik.

Az meg, hogy a kormányok mit gondolnak komolyan, azt meglátjuk. De hogy egy másik és tényleg konteos elmélettel jöjjek: inkább ezzel döntsék be a gazdaságot, mint háborúval.

2020. aug. 18. 16:55
 35/47 anonim ***** válasza:
83%
Halkan megsúgom, hogy egy oltóanyag kifejlesztése és engedélyeztetése több év. Ha valamit piacra is dobnak, az csak kísérleti stádiumban lesz ennyi idő alatt.
2020. aug. 18. 17:23
 36/47 anonim ***** válasza:
54%
35 igen ezt en is tudom. De hat mit szoktak mondani? Extrém helyzetek extrém megoldásokat szülnek. Hidd el, ha meglesz gyorsabban lesz engedély rá. Kérdés ki akarja majd beadatni ugye
2020. aug. 18. 17:27
 37/47 anonim ***** válasza:
12%
Kifejleszthetnek valamit, de mégha adnak is rá engedélyt, akkor is az minden lesz csak hatásos és biztonságos nem.
2020. aug. 18. 17:36
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben hagyományos oktatásra készülnek a pedagógusok, viszont előfordulhat hogy télen megnő a koronavírussal megbetegedett emberek száma. Ebben az esetben újra online oktatás lesz. Viszont valószínűleg hibrid oktatás lesz, ami azt jelenti, hogy rendesen bejárnak a gyerekek iskolába, de amikor megnövekszik a vírusosok száma akkor újra online lesz. Ez viszont városonként vagy legalábbis megyénként lesz ugyanis például ha az ország egyik felében egyáltalán nincsenek megbetegedések ott mehetnek a gyerekek még ha a másik felében tele van beteg emberekkel ott észszerűbb lenne ha otthonmaradnának.
2020. aug. 19. 19:42
 39/47 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, hogyha bárki azt írja, hogy van rá esély, le van pontozva. Értem én, hogy nem akarjátok, de a pontozásnak nem ezen kéne alapulnia.

Hogy most mit mond a Kormány, arra egyáltalán nem lehet adni. Márciusban mi volt? Reggel még állították, hogy kizárt az online oktatás, este meg már bejelentették, hogy másnaptól nincs iskola.

Szerintem észszerű döntés, ha készültök rá.

Sajnos az óvodás, és alsós gyerekek szülei eléggé megszívják, de a felsős és középiskolás gyerekeknek nem kivitelezhetetlen. Szerbiában pl. azt tervezik, hogy csak az alsóban tanítanak. Szerintem ez jó ötlet lenne.

Senki nem kéri, hogy a szülők tanítsák a gyereket, az az iskola dolga. Egy felsős gyerektől meg már elvárható, hogy odaüljön, és csinálja. Ha nem teszi, valamit nagyon elrontottatok a gyereknevelésben.

2020. aug. 20. 15:17
 40/47 anonim ***** válasza:
18%
November 1-től január 31-ig ismét online oktatás lesz a 2.hullám miatt
2020. aug. 24. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!