Ha ujra digitalis oktatas lesz, inkabb ismeteljen evet a gyerek?
De, felmerült bennem! Nyilván nem azt gondoltam, és nem is azt írtam, hogy minden egyes szülőnek magántanárt kéne fogadni! Nagyon sokféle élethelyzet van, és mindenkinek más a megoldás.Én a saját tapasztalatomról tudok írni, az pedig az, hogy sokan, AKIK MEGTEHETNÉK, nem fogadnak tanárt, pusztán azért,mert jaj, biztos vírusos.Miközben kínlódnak a tanulással, a fél család dolgozni jár másik 100ember közé, kistesó ügyeletbe,mert végképp nincs kapacitás még vele is foglalkozni. Józan paraszti ésszel, szerintem a vírus nem foglalkozás alapján válogat, tehát, ha egyébként is elkaphatnák bárkitől, akkor miért félnek jobban, attól az egy plusz embertől, aki segíthetne, és nem kellene azon gondolkodni, hogy osztályt ismételjen a gyerek. Bennem legalábbis az lenne az utolsó, ami felmerül. Természetesen nem kell velem egyetérteni,nem biztos, hogy igazam van. Azért, ha valaki tud rá magyarázatot, megköszönném,ha megírná. Ismétlem, nem azoktól kérdezem, akik anyagi ok miatt nem tudnak.
Felesleges az évismétlés, mivel minden gyereket egyformán érint a probléma.
Most szeptembertől is nyilvánvalóan a tavaszi anyaggal kezdenek majd és nem alapoznak arra, hogy mennyire tudta a szülő otthon elmagyarázni, átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!